OMILJENA METOROLOGINJA

Dunja Mazzocco Drvar dobila orginalne rođendanske poklone: 'Princip je isti, da se ne baci!'

19.03.2021 u 12:26

Bionic
Reading

Na svojim profilima na društvenim mrežama omiljena meteorologinja pohvalila se svojim pratiteljima kako je i ovog rođendana dobila poklone, koji su ovoga puta bili pomalo i neočekivani

Za svoj 45. rođendan omiljena meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar dobila je i pregršt poklona, među kojima se našao i jedan posve neuobičajen. Što je, između ostaloga, dobila, otkrila je na svojim profilima na društvenim mrežama, a uz to je napisala:

'Dva poklona za rođendan, knjiga i cjepivo. Princip je isti, da se ne baci!' Dunja Mazzocco Drvar tako je dobila novu knjigu Bobe Đuđerije 'Da se ne baci', priča u kojoj se isprepliću sadašnjost i prošlost autoričina odrastanja, a osim toga primila je i cjepivo, čiju je potvrdu stavila pored knjige.

Nakon što je otišla s RTL-a, Dunja Mazzocco Drvar novu je poslovnu sreću pronašla u Društvu za oblikovanje održivog razvoja. Riječ je o nevladinoj organizaciji koja se bavi održivim razvojem: energetskom tranzicijom, obnovljivim izvorima energije, energetskom učinkovitošću, smanjivanjem energetskog siromaštva, klimatskim promjenama, prilagodbama klimatskim promjenama.

  • +3
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Posljednjih nekoliko godina Dunja je pokušavala teme klimatskih promjena provući kroz prognozu i smatra da je to ono čime se treba baviti sve jasnije, glasnije i sve više.