NEUPITNA KEMIJA

Dugo su šutjeli o tome: Rachel i Ross otkrili da su bili zatreskani jedno u drugo i u stvarnom životu

28.05.2021 u 11:08

Bionic
Reading

Tijekom ponovnog okupljanja glumačke postave kultnih 'Prijatelja' Jennifer Aniston i David Schwimmer su progovorili o međusobnim osjećajima na snimanju serije

Glumci koji su glumili slavni par Rachel i Rossa otkrili su kako su tijekom snimanja prve sezone razvili osjećaje jedno prema drugome. Prisjetili su se koketiranja i osjećaja ugode na snimanju, pa čak i maženja na kauču tijekom probe.

'Tijekom prve sezone sam bio jako zaljubljen u Jenn', rekao je Schwimmer 27 godina nakon pojavljivanja 'Prijatelja' na malim ekranima i otkrio da su se u jednom trenutku oboje žestoko slamali.

Međutim, nikad nisu napravili još samo taj jedan korak i postali par.

'Bili smo poput dva broda u prolazu, jer je jedno od nas uvijek bilo u vezi i nikad nismo prešli tu granicu. Poštovali smo to', rekao je Schwimmer.

Njegovu je priču potvrdila i Jennifer Aniston.

  • +35
'Prijatelji: Ponovno zajedno' Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Sjećam se da sam jednom rekla Davidu da će biti jako razočaravajuće ako se nas dvoje prvi put stvarno poljubimo na nacionalnoj televiziji. I naravno da smo se prvi put poljubili u toj kavani. Ali jednostavno smo svo obožavanje i ljubav jedno prema drugome kanalizirali kroz Rossa i Rachel', rekla je Rachel.

Specijal 'Prijatelji: Ponovno zajedno', kojega možete pogledati na HBO GO-u u sklopu ponude MAXtv-a, uključuje i snimke iza kulisa na kojima se može vidjeti razigranost i bliskost Aniston i Schwimmera tijekom prvih godina 'Prijatelja'.

'Prijatelji: Ponovno zajedno' (Friends: The Reunion) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Prisjetio sam se tih prvih godinu ili dvije, kad bismo se tijekom pauze na probama mazili na kauču', rekao je Schwimmer, a Aniston potvrdila: 'Mazili bi se i zaspali na kauču.

Schwimmer se zapitao i kako nitko iz glumačke postave nije bio svjestan što se između njih događa, no brzo ga je poklopio drugi par iz 'Prijatelja'.

'Znali smo', rekao je Matthew Perry.

'Sigurno da smo znali', uvjeravala je Courtney Cox.

  • +18
Serija 'Prijatelji' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Schwimmer je dodao da on i Aniston nisu mogli učiniti ništa po pitanju svojih dubokih uzajamnih osjećaja, jer nikad nisu postali par u stvarnom životu, ali da je možda najbolje da je tako.

'Da jeste, a da nije uspjelo, vjerojatno ne bi bilo tako sjajno', rekla je Cox, referirajući se na dinamiku odnosa Rossa i Rachel s malih ekrana.