laskavo izdanje

Lejla Filipović ponovno oduševljava: U ovoj haljini bila je magnet za poglede

30.07.2023 u 09:36

Bionic
Reading

Dubrovačka tvrđava Lovrijenac ovog vikenda bila je rezervirana za glamurozno vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić. Uz predivnu mladenku posebnu pažnju privlačila je divna Lejla Filipović koja je ponovno oduševila modnim izborom

Ovog vikenda u Dubrovniku sve je bilo u znaku glamuroznog vjenčanja, osim mladenaca, NBA zvijezde rođene u Tuzli i njegove prekrasne izabranice Emine. Mladenka je oduševila haljinom, ali i pažnju privukla japankama koje je obula kako bi lakše prešla put od broda do dvorane.

No, lijepa Lejla nije se dala smesti te je čitav put hrabro prohodala u sandalama s visokim potpeticama. Nakon kratke i uske bijele haljine koju je odjenula dan ranije povodom zabave ususret vjenčanju, Lejla je na glavnom događaju zablistala u plavoj raskošnoj kreaciji.

Haljina nebesko plave boje, bez naramenica i laskavog srcolikog izreza koji ističe dekolte nastavljala se na dugu, glamuroznu suknju visokog proreza. I ovog puta Lejla je posegnula za krojem laskavo nabranim u području struka koji obavija i ističe siluetu.

  • +84
Dolazak gostiju na vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić Izvor: Cropix / Autor: MIHAEL BARISIC, TONCI PLAZIBAT

U pratnji supruga Tarika Filipovića, koji je odabrao svijetlo odijelo kockastog uzorka i bijelu košulju, Lejla je izgledala zadivljujuće, a cjelokupan glamurozan dojam dodatno je naglasila dugim zlatnim naušnicama i malom clutch torbicom.

  • +23
Uzvanici na okupljanju uoči vjenčanja Jusufa Nurkića Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat