Pipsi spremaju novi album

Dubravko Ivaniš kaže da ga nitko ne zove za duete pa poručuje: 'Ja sam ogromni duetni neiskorišteni potencijal'

14.07.2022 u 12:48

Bionic
Reading

Pjevač, frontmen, tekstopisac legendarnog zagrebačkog benda Pips, Chips & Videoclips tijekom pandemije nije mirovao što je rezultiralo time da će iduće godine objaviti novi album. Pipsi se uz to pripremaju i za veliki zagrebački koncert na Šalati 10. rujna koji su zbog pandemije morali odgađati nekoliko puta

Zagrebački roker je izjavio da je izašao iz faze izbacivanja singlova svakih šest mjeseci te da smatra da su mislim da 'stvorili skladan sklop pjesama. 'Tijekom pandemije napisao sam i objavio knjigu, pjesme su bile nešto manje u fokusu. Na sreću, značajno smo se kadrovski pojačali u zadnje vrijeme, i da, počeli zabijati golove, tako da ćemo, nadam se, uskoro imati nešto slušljivo', rekao je Dubravko Ivaniš Ripper za Top Radio.

Ivaniš je nedavno proslavio rođendan, a na pitanje koji bi savjet dao mladima, kaže da nema neki poseban savjet. Izjavio je da je 'loš savjetodavac, vjerojatno i najgori'. 'Zato je možda najpoštenije ovako - nemojte kao ja. Na primjer, ako skužite da ja odem desno preporučujem vam - skrenite lijevo. Tako je najsigurnije, vjerujte', naglasio je.

Kad je riječ o duetima kazao je da je otvoren prema njima 'kao jetrica na kirurškom stolu', ali da ga na njegovu žalost nitko ne zove. 'Godine idu, ne znam koliko još mogu čekati. Eto, iskoristio bih priliku da zamolim sve koji ovo čitaju da mi se smiluju. Ajmo snimit duetić, mali malecni, pišljivi duetić, pa nije to valjda tako teško? Ja sam ogromni duetni neiskorišteni potencijal', tvrdi Ripper.

  • +3
Dubravko Ivaniš Ripper Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL