NOSI SE CALVIN KLEIN

Društvene mreže ne prestaju pričati o novom gafu s HRT-a: Kome je i kako promaknuo logo poznatog brenda na majici članice žirija?

08.11.2020 u 17:58

Bionic
Reading

Još od završetka sinoćnje šeste emisije 'Zvijezde pjevaju' korisnici na društvenim mrežama ne prestaju se ismijavati na račun posljednjeg gafa s HRT-a, nakon što im je za oko zapeo čudan detalj - članica žirija Mirela Priselac Remi na snimanje, koje je održano još ljetos, došla je s majicom s jako istaknutim logom, a netko iz produkcije to je tek primijetio uoči puštanja emisije, pa je sve na brzinu zamućeno

Već je odavno dobro poznato da za pojavljivanje na televiziji mora se pripaziti na odijevanje. Da nećete obući nešto na prugice, jer će se od toga gledateljima pred malim ekranima vrtjeti pred očima, pazit ćete na boje, ali i na to da na odjeći nikada nemate logo nekog modnog dizajnera, kako ne bi nekome davali besplatnu reklamu. No, sudeći po sinoćnjoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' upravo taj posljednji dio nije bio svima poznat.

Naime, članica žirija Mirela Priselac Remi sa svojim je kolegama sjedila i slušala natjecatelje odjevena u crnu majicu s prozirnim dijelovima, koja je oko vrata imala bijelu traku. Upravo je ta traka postala sporna kod gledatelja sinoćnje emisije, koji ne prestaju o tome pisati po društvenim mrežama.

Na bijeloj traci, kao što je bilo vidljivo iz određenih kuteva, ali i na službenim fotografijama poslanim s HRT-a, jasno je stajao logo Calvina Kleina. Zanimljivo je to da je emisija snimana još ljetos, kada su i uvjeti snimanja bili sasvim drugačiji i epidemiološke mjere blaže, no nitko u tom trenutku nije primijetio taj detalj.

  • +26
Zvijezde pjevaju 6. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Čini se da je sve ostalo tako do same produkcije, kada je netko u produkcijskom timu napokon uočio logo, a onda su grafičari na brzinu zamutili isti, što je izazvalo podsmijehe po društvenim mrežama. Među ostalima, mnogi su HRT-u uputili apel da ponovno vrate omiljenu im stilisticu Natašu Sveklar.