ŠESTA EMISIJA

Presudili su im country i jedna balada: Omiljeni show večeras su napustili Gina Victorija Damjanović i Marko Petrić

07.11.2020 u 21:43

Bionic
Reading

Ove subote preostala su četiri para dobila priliku pjevati u žanrovima koje još nisu izvodili. Bilo je tu svega - countryja, baladi, dancea, popa, rocka, ali i novog vala, a žiri su najviše oduševili Arija Rizvić i Marko Kutlić koji su za svoju izvedbu 'Disco Inferno' zaradili svoje prve četiri desetke

U prijelomnoj, šestoj emisiji, Marko Petrić i Gina Victorija Damjanović nisu uspjeli svojim izvedbama osvojiti žiri, kao ni publiku u studiju, te ih u idućoj emisiji više nećemo gledati u natjecateljskom dijelu. Upravo oni dobili su priliku otvoriti 'Zvijezde pjevaju' izvedbom country pjesme Keitha Whitleyja 'When You Say Nothing at All'.

'Do izražaja je došla ekspresija, ali je nedostajalo malo zanesenosti, predanosti, malo ljubavne čarolije. Ali generalno vrlo korektno', rekao je Jurica Pađen, dok je Marko Tolja pohvalio njihovo dvoglasje i pomalo nazalno pjevanje i ne prenemaganje svog imenjaka. U konačnici, za izvedbu su dobili 34 boda.

Nakon njih Majke i 'Ja sam budućnost' otpjevali su Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo i za nju dobili 36 bodova. 'Probala sam te malo ne volit´, ali to naprosto nije moguće. Volim vaš odabir pjesama i hrabrost u tome. U drugom djelu pjesme sam osjetila pravi tvoj 'personality'', pohvalila je izvedbu Danijela Martinović.

  • +26
Zvijezde pjevaju 6. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

32 boda dobili su Dora Fišter i Bojan Jambrošić koji su otpjevali završni hit mjuzikla 'Briljantin', 'You're the One That I Want'. 'Napokon ste me malo pomaknuli! Ovo je bio pomak u dobrom smjeru. Postojala su tri djela gdje ste se mogli zeznuti, od ta tri strofe su bile najtanje ali 'bridge'i refren su mi se jako svidjeli', rekla je Remi.

Prvi dio večeri zaključili su Arija Rizvić i Marko Kutlić s dance pjesmom 'Disco Inferno' grupe The Trammpsa, koji se toliko svidio žiriju da su ih nagradili sa četiri desetke.

Marko Tolja i Barbara Kolar Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Druga pjesma večeri Marka i Gine bila je balada Doriana Grayja 'Stranac u noći', potom su Aerodromov hit 'Stavi pravu stvar' otpjevali Šarić i Lara, za koju im je Jurica Pađen dao i desetku. Dora i Bojan zaplesali su uz dance hit Elle 'Iza ponoći', a sve je završilo s Markom i Arijom i Aviciijevim 'Wake Me Up'.

U show programu nastupili su Barbara Kolar i Marko Tolja pjesmom Olivera Dragojevića i Zorice Kondže 'Ti si moj san', nakon čega su zbrojene ocjene publike sa onima žirija, prema čemu su najmanje bodova skupili Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović.