Od 17. do 20. kolovoza

Drugo izdanje festivala 'S okusom soli…' u predivnom parku Sustipan

13.08.2022 u 12:57

Bionic
Reading

Splitom će sljedeći tjedan odzvanjati zvukovi rock melodija, klapskih pjesma, modernog karasevdaha i instrumentalnog fusiona zahvaljujući drugom izdanju festivala 'S okusom soli…' koji će se održati u predivnom parku Sustipan

Od 17. do 20. kolovoza u Splitu će parkom Sustipan zavladati glazbena čarolija u izvedbi vrhunskih izvođača Queen Real Tribute, klape Rišpet, Bože Vreće i Vlatka Stefanovskog i V3 Tria, a sve kao dio festivala 'S okusom soli…' koji se ove godine održava po drugi put. Bit će to glazbeni događaj ljeta koji se može pohvaliti spojem intimne atmosfere i jedinstvene lokacije uz dobro poznate zvukove među kojima će svatko moći pronaći nešto za sebe. Ne propustite nezaboravne koncerte ovih fenomenalnih umjetnika koji počinju svaku večer u 21 sat! Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno mogu se kupiti preko sustava Eventim i Croatia Tickets te na samom ulazu na dan koncerta od 18 sati.

Prvu večer 17. kolovoza u 21 sat otvara rock senzacija, vodeći svjetski tribute bend Queen Real Tribute koji će na Sustipanu ''oživjeti'' uspomenu na legendarnu grupu Queen i odati dostojanstvenu počast njihovom pjevaču Freddie Mercuryju. Druge večeri 18. kolovoza u 21 sat naša najpoznatija klapa Rišpet zapjevat će opet u rodnom Splitu s Perom Kozomarom i Ivom Amulićem uz čije stihove prepune ljubavi su zajamčeni pravi dalmatinski ugođaj i emocija. Treće večeri 19. kolovoza u 21 sat Sustipan će ispuniti magija anđeoskog glasa Bože Vreće, lirskog tenora i glazbenog pionira modernog karasevdaha koji za koncert na festivalu 'S okusom soli…' priprema potpuni sufi trans! Četvrtu večer 20. kolovoza u 21 sat festival 'S okusom soli…' će zatvoriti svjetski poznati gitarski virtuoz Vlatko Stefanovski i V3 Trio, rock pojačanje mladenačke energije s kojima će stvarati prelijepe zvučne pejsaže kombinirajući instrumentalni rock, etno jazz, blues i jazz fusion.

Uživajte u čaroliji glazbenih večeri u predivnom parku Sustipan u Splitu! Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno možete kupiti preko sustava Eventim i Croatia Tickets, a na dan koncerata ulaznice će se moći kupiti na samom ulazu od 18 sati.

FESTIVAL 'S OKUSOM SOLI…' U SPLITU, SUSTIPAN

  • 17.8. u 21h QUEEN SYMPHONY REAL TRIBUTE
  • 18.8. u 21h KLAPA RIŠPET
  • 19.8. u 21h BOŽO VREĆO
  • 20.8. u 21h VLATKO STEFANOVSKI I V3 TRIO​​​​​​​