POGAĐA LI I VAS?

Drew Barrymore u suzama, a razlog je poznat milijunima roditelja diljem svijeta - škola na daljinu

15.04.2020 u 13:11

Bionic
Reading

U gostovanju u Today Showu holivudska glumica Drew Barrymore požalila se voditeljici Savannah Guthrie što joj je najgore otkako traje samoizolacija zbog pandemije koronavirusa, a s njezinim problemom mogu se poistovjetiti i milijuni diljem svijeta

Drew Barrymore nikada nije imala problem reći što doista misli i što je doista muči, a tako je bilo i ovoga puta tijekom gostovanja u 'Today Showu'. 45-godišnja glumica požalila se koliko joj je teško u trenutnoj situaciji s kćerima, sedmogodišnjom Olive i petogodišnjom Frankie.

Djevojčice su, baš poput milijuna njihovih vršnjaka diljem svijeta, zbog pandemije koronavirusa trenutno kod kuće te se školuju na daljinu, a Drew Barrymore zbog toga i nije previše sretna jer većinu vremena sve to zahtijeva i njezin angažman, što oko učenja, a što oko pronalaženja savršenog balansa da djevojčice budu okupirane i da im ne bude dosadno.

'Plakala sam svaki dan, po cijeli dan. Bilo je kao odnos crkve i države. To je bio najgori period u mom životu kada sam morala biti učitelj, roditelj, ali i odgajatelj. Sve do sada nisam poštovala niti bila zahvalna učiteljima, a sada se sve promijenilo', priznala je Drew Barrymore.

Nakon nekoliko dana glumica je ipak uspjela 'pohvatati konce' i uspješno savladala sve nove vještine, a otkrila je i kako je 'za sreću potrebna svakodnevna borba'.