SUPRUGA GA NIJE PREPOZNALA

Dražen Bogdan smršavio 15 kg

17.05.2011 u 21:02

Bionic
Reading

Nakon mjesec dana neizvjesnosti hoće li ozlijeđeni Dražen Bogdan nastaviti natjecanje u 'Big Brotheru' simpatični vatrogasac iz Svetog Ivana Zeline ipak je morao prekinuti avanturu života. Iz privatne klinike u Beogradu danas se vratio kući supruzi Vesni i kćerki Mateji, koje su zajedno s njihovim prijateljima i ostatkom obitelji navijale za to da Dražen opet uđe u BB kuću

Vatrogasac iz Svetog Ivana Zeline danas se vratio kući nakon 33 dana provedena u beogradskoj klinici zbog ozljede kralješka.

Produkcijska kuća Emotion, unatoč tome što se Dražen potpuno oporavio, odlučila ga je vratiti u Hrvatsku jer se prema odredbi liječnika idućih mjesec dana ne bi trebao baviti sportskim aktivnostima, a kako se finale bude približavalo, kandidati će dobivati sve zahtjevnije zadatke koji bi za 50-godišnjaka bili prenaporni. Trideset tri dana u bolnici na druželjubivog su uzgajivača pasa ostavila i posljedice. Smršavio je 15 kilograma pa ga supruga i kći zamalo nisu prepoznale. 'Gotovo se prepolovio! Počeo je paziti na prehranu, a ja sam time jako zadovoljna. I prije je želio smršavjeti, a i meni je ovako zgodniji', kaže gospođa Bogdan, koja je sa suprugom odmah pretresla sve zanimljivosti iz BB-a.

Neke su je od njih i šokirale: 'Prekjučer je baš bilo prikazano kako se Bojana prisjetila kada je Dražen, dok je bio na otpadu, oprao zube Lesterovom kremom za depilaciju! Mislio je da je zubna pasta jer je bila među četkicama za zube te je bila oblijepljena da se ne reklamira proizvođač. Jučer mi je rekao da je imala grozan okus', kroz smijeh prepričava gospođa Vesna.

S mužem je prokomentirala i stanare te otkrila:

'Draženu su na početku favoriti bili Horvat i Duško, ali ne više. Kako show odmiče, ljudi se u njemu mijenjaju.' Ipak, nastavlja, Dražen bi neke bivše sustanare vrlo rado ugostio na svom imanju.

Nikola, Lester i Nemeš posebno su mu dragi i sigurna sam da će ih nakon završetka showa pozvati kod nas na roštilj – veseli se gospođa Vesna. Šef vatrogasne službe u kazalištu Komedija jedva čeka da prijateljima pokaže i pse koje uzgaja.

'Prvo smo zajedno obišli pse koji su od sreće skakali oko njega! Zatim je izrazio želju da malo bude sam pa je 15 minuta meditirao u prirodi', kaže Vesna Bogdan. Svog supruga još će neko vrijeme poštedjeti svih obveza na farmi te ga pustiti da se ispriča sa svima koji ga žele vidjeti.