navodno je razmažena

Drama oko vjenčanja Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama dobiva nastavak, oglasio se i prvi organizator koji im je otkazao suradnju

08.02.2023 u 15:20

Bionic
Reading

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se u travnju prošle godine, a cijelo vjenčanje bilo je vrlo luksuzno i glamurozno. Ipak, elegantno vjenčanje krije i mnoge drame zbog kojih se sada vode sudski postupci, a o svemu se oglasio i poznati organizator vjenčanja slavnih koji je i sam otkazao suradnju

Vjenčanje najstarijeg sina Beckhamovih i bogate nasljednice obitelji Peltz od početka je popraćeno različitim dramama. Njih dvoje neupitna su si podrška te još nismo svjedočili njihovim bračnim razmiricama, no Nicola Peltz je već bila u svađi i s Victorijom Beckham, ali i s organizatorima njihovog velikog dana s kojima se trenutno povlači po sudu.

Iako je već bilo dogovoreno da će studio njezine buduće svekrve kreirati i šivati haljinu u kojoj će se Nicola udati za Brooklyna Beckhama, od ideje se odustalo te je cijela situacija povrijedila i razljutila Victoriju koja gradi uspješnu karijeru u svijetu mode. Svekrva i snaha zbog incidenta dugo nisu razgovarale, no pomirile su se zbog 'mira u kući'.

Obitelj Beckham oduvijek je isticala kako obitelj uvijek mora biti na prvom mjestu pa su tako prešli i preko ove nezgodne situacije.

Nova drama nastala je zbog dvije otkazane suradnje pri pripremi vjenčanja. Nicolin otac tužio je dvije organizatorice vjenčanja koje su usred organizacije otkazale suradnju zbog neugodnosti koje im je obitelj Peltz priređivala, a svoju izjavu odlučio je dati i Preston Bailey, renomirani organizator vjenčanja.

Preston Bailey organizirao je vjenčanje Donalda i Melanije Trump, a zbog obaveza je otkazao suradnju obitelji Peltz. Njegov prebukirani raspored nije se uklapao u odabrani termin para Peltz-Beckham pa nije osjećao da može ispuniti sve želje luksuzne ceremonije iz snova.

Ipak, Bailey je zaslužan za organizaciju njihove zabave povodom zaruka pa je iz prve ruke dobio uvid o kakvoj je obitelji riječ. 'Sve najbolje mogu reći o Peltzeovima i Nicoli. Nije bilo zle krvi. Oni su dragi ljudi i važni su mi. Nicola je bila sjajna', rekao je.

zabava na floridi

Slavna lica i američki milijunaši na okupu: Tko je sve bio na vjenčanju Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz

Pogledaj galeriju