kuhar u usponu

Brooklyn Beckham ima novi recept, a nakon njegovih lazanja Instagram 'gori': Što je slijedeće? Pohani dinosauri?

26.01.2023 u 18:08

Bionic
Reading

Iako njegovi recepti redovito izazivaju podsmijehe, Brooklyn Beckham ne odustaje od kulinarskih poduhvata. Najstariji sin Davida i Victorije Beckham ovog puta servira novi hit, a komentar nisu ni ovog puta izostali

Brooklyn Beckham ima novi recept i ponosno ga pokazuje, no oduševljenje je i ovog puta izostalo. Tako Brooklyna, dok je servirao svoj najnoviji kuharski promašaj, optužuju da je napravio recept koji bi školska djeca naučila na satovima domaćinstva.

Nadobudni kuhar 23-godišnji kuhar daje sve od sebe kako bi pokrenuo svoju kulinarsku karijeru, no obožavatelji nisu bili oduševljeni njegovom verzijom talijanskog klasika. Naime, Brooklyn je pripremio veganske lazanje, a obožavatelji su zaključili kako je njegovo posljednje kulinarsko dostignuće vrlo 'osnovno' te da mu 'nedostaje finoće'.

Brooklyn je svoju najnoviju kulinarsku lekciju podijelio na svom Instagram profilu, a u snimci je viđen ako sjecka luk, češnjak i patlidžan, prije nego što ih je dodao u lonac s vrećicom zamjenskog mesa biljnog podrijetla i prethodno pripremljenog umaka od rajčice. Nije prikazano je li Brooklyn ranije sam pripremio umak ili je pak koristio gotovu verziju. Nakon što je umak bio gotov, dodao ga je u jelo i slažući slojeve sira i kupovne listova tijesta za lazanje.

Njegovi pratitelji i pitali su se zašto između slojeva ne stavlja tradicionalni bešamel, koji se lako mogao napraviti i u veganskoj varijanti.

Brooklyn je jelo prekrio nasjeckanim bosiljkom, što je jedna gledateljica istaknula da nikako nije dobar potez jer pocrni te da se taj začin nikada ne sjecka Nakon što su lazanje bile pečene, sin Victorije i Davida Beckhama izvadio ih je iz pećnice i svim otkrio svoje novo kulinarsko umijeće. Nakon što ga je kušao, Brookly je pokazao palac gore, a njegova supruga Nicola Peltz također je bila impresionirana jer je ponovno podijelila video, napisavši: 'seksi chef'.

Međutim, njegovi pratitelji bili su manje impresionirani, sugerirajući da je taj obrok lako moglo napraviti dijete školske dobi. Jedna se osoba našalila: 'Sljedeći tjedan mali Brooklyn će raditi pileće nuggetse u obliku dinosaura.'

HIT PAR

Brookyln Beckham i Nicola Peltz svojim ponašanjem su pokušali pokazati da kod njih nema nikakve krize

Pogledaj galeriju