sutra će na saslušanje

Dragan Bjelogrlić je priveden, navodno je napao redatelja s kojim od ranije nije bio u dobrim odnosima

23.08.2021 u 08:48

Bionic
Reading

U Nišu se trenutno održava festival Filmski susreti, na kojem se i dogodio incident. Glumac i redatelj priveden je pod sumnjom da je jutros oko 4 sata ujutro u hotelu s leđa napao redatelja Predraga Gagu Antonijevića te ga udario više puta u glavu, javljaju srpski mediji

'Dragan Bjelogrlić se zaletio i udarao u glavu Antonijevića te on ima vidljive povrede na licu', tvrdi izvor Blica. Dodaju da je vrlo brzo reagirala policija te je privela Bjelogrlića. Određeno mu je zadržavanje u policiji do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja što je ranije potvrdio Vladimir Stanojević, glasnogovornik osnovog javnog tužilaštva u Nišu.

Nagađajući o razlozima napada, srpski mediji podsjećaju da redatelji još od ranije nisu u dobrim odnosima. Predrag Gaga Antonijević, autor filma 'Dara iz Jasenovca', navodno je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film 'Jesen samuraja'.

Antonijević je objavio prepisku s Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome 'da bi moglo da se zaradi 100 soma', a u njoj se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantirao tvrdeći da je prepiska lažirana.