uzbuđenje raste

Šušur na Prisavlju: Let 3 kreće u obračun s Babarogom, stigla i Severina

25.02.2024 u 20:25

Bionic
Reading

Vesela i zabavna atmosfera vladala je prije večerašnje finalne večeri Dore 2024. na kojoj će nastupit i riječki rockeri Let 3, koji su nešto prije početka programa imali susret s novinarima. Poručili su da je Baba Roga, što je naziv njihove pjesme, i dalje strašno jaka, ali je 'ranjena te da se koprca'

'Večeras se obračunavao s Babarogom. Mislili smo da smo je uništili, ali ne da se. Žilava je. Koprca se. S nama je večeras i kraljica pravde, nadamo se da ćemo je konačno uništiti. Kako nam je natjecati se na Dori? Mu smo tu slučajno. Ne natječemo se. Mi smo u krizarskom pohodu. Nismo ovdje kao natjecatelji nego kao križari. Kako nam se čine ovi koji se natječu? Slatki su', poručili su Zoran Prodanović Prlja i Damir Martinović Mrle iz Leta 3 prije nego li su po njih došli pilići koji su ih otjerali prema backstageu.

Stigla je i dobro raspoložena Severina koja je okupljenim novinarima poručila: 'Ovo mi je najdraži nastup'. U polufinalnoj večeri oduševila je svojom pojavom, a objasnila je i kako je došlo do njihovog zajedničkog nastupa.

Let 3 uoči nastupa na Dori Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Ja sam s drugog planeta i na mom planetu sam kraljica ljubavi, pravde i zdravog društva. Hvala, Hrvatska. Engleski mi nije dobar, naučila sam ga prije dva dana. Vidjela sam tužne ljude, ali večeras smo stvarno sretni', rekla je slavna Splićanka nakon polufinalnog nastupa. Zadnji put je na pozornici Dore bila 2011. godine kada je nastupila u show programu Dore gdje je izvela pjesmu 'Moja štikla' s kojom je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2006. godine.

Sreli smo i legendarnu urednicu Zabavnog programa na HTV-u i žena koja je osmislila Doru, Kseniju Urličić, koja je stigla s najmlađim unukom Valom Ivanom. Otkrila nam je da joj se sviđa Baby Lasagna koji slovi za najvećeg favorita ovogodišnje Dore. 'Imamo je super nastup, a uz njega imam i svoje osobne preferencije kao favorite', rekla nam je.