NOVO RADNO VRIJEME

Doris Pinčić na Instagramu odgovorila na prozivke pratitelja: 'Di je točno pisalo da se netko žali?'

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 13.01.2021 10:58
  • Objavljeno 26.09.2020 u 10:05
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram- Doris Pinčić

S novom jesenskom shemom koja je ovog tjedna započela na HRT-u, jedna od njezinih najdugovječnijih emisija 'Dobro jutro, Hrvatska' počela se emitirati ranije od uobičajenog termina. Svoje pratitelje o novom terminu emisije na društvenim mrežama obavijestili su njezini voditelji Ognjen Golubić i Doris Pinčić, a osim brojnih pozitivnih reakcija pratitelja, HTV-ova voditeljica susrela se i s onim negativnim na koje nije ostala dužna

'Od danas #dobrojutrohrvatska s vama od 6.30 h. Ali.. Prvo doručak dok traju vijesti', napisala je Pinčić na Instagramu uz fotografiju na kojoj jede kreker.

tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

I dok su njezini brojni pratitelji na Instagramu pozdravili vijest o novom terminu emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', jedan od njih njezinu obavijest shvatio je kao žaljenje.

'Ljudi u tvornicama rade od 6 h pa tko ih pita... Sad ćete vidjeti što je buđenje sa zorom!', poručio je Pinčić jedan od obožavatelja na čiji je komentar odlučila reagirati. 'Di je točno pisalo da se netko žali? Istaknite mi taj dio molim vas', napisala je Pinčić.

  • +2

Doris Pinčić

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Nakon što je priznao kako na njezinom profilu nigdje nije vidio da se žali na svoje radno vrijeme, Doris mu se još jednom obratila: 'Onda vas molim da kod mene ne komentirate kao da sam ja to rekla jer se na svoj posao nikad nisam žalila, samo smo obavijestili one koji nas prate da smo u nešto ranijem terminu. Na portalima radite što hoćete', poručila mu je voditeljica koja se ovoga tjedna našla u centru pažnje zahvaljujući modricama na koljenu koje su u jednom trenutku emisije bile vidljive gledateljima.

Kako je imala priliku otkriti, prije nekoliko dana imala je manju prometnu nesreću koja je uključivala pad sa skutera tijekom snimanja emisije u vlastitoj produkciji. Osim nekoliko modrica na koljenima, HTV-ova voditeljica natukla je ruku i rebra.

'Nema razloga za brigu. Malo sam natučena, ali, idemo dalje', izjavila je Pinčić koja je modrice na rukama naknadno pokazala fotografijom objavljenom na Instagram Storyju.