bijeg od tenisa

Donna Vekić je potegnula do Japana, ima i poseban razlog za to

25.09.2023 u 14:35

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih hrvatskih tenisačica, kako je ranije izjavila, prije turnira posebno pazi kako raspoređuje svoje vrijeme. Sada se fanovima javila s utrke Formule 1 za Veliku nagradu Japana u Suzuki

Kratkim opisom nekoliko fotografija Donna Vekić je pokazala kako trenutno boravi u zemlji izlazećeg sunca. 'Nedjelja je za F1', napisala je Osječanka koja se, sudeći po fotografijama ondje dobro zabavlja.

Kako je svojedobno izjavila, voli izgledati dobro na terenu i van njega te se uvijek trudi da su i njezini outfiti što elegantniji, a sada je pozirala u casual izdanju. Kako ima velike ambicije izvan sportskih terena, tenisačica je kreirala i svoju odjevnu kolekciju Donna Sport, a pokrenula je i brend mirisnih svijeća. Smatra da joj u određenim trenucima dobro dođe maknuti misli s tenisa te se posvetiti i drugim poslovima koji su njezin ispušni ventil.

'Mislim da je bitno uvijek graditi nešto izvan sporta, naime sportska karijera traje relativno kratko i mnogi su nažalost potpuno izgubljeni kad ona završi jer ne znaju što bi dalje. Sigurno ću nakon profesionalne karijere na neki način ostati u tenisu, ali me i zanima puno toga izvan njega', izjavila je ranije za tportal.

  • +3
Donna Vekić Izvor: Profimedia / Autor: Ella Ling/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia