snimila je video

Donna Vekić otkrila kamo je pobjegla na odmor, a pala je i fotka u badiću

17.07.2023 u 08:54

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih sportašica je na ljetovanju, no ovog puta ne šalje fotografije iz nekih dalekih krajeva, nego s naše obale

Donna Vekić diljem svijeta promovira ljepote rodnog kraja i u svakoj prigodi s ponosom ističe svoje hrvatsko podrijetlo. Premda već dulje živi u Monaku, osječka tenisačica uvijek se rado vraća u domovinu.

Nije označila gdje se točno nalazi, ali u videu koji je pokazala pratiteljima na društvenim mrežama može se vidjeti kako izgleda njezino opuštanje. Osječka tenisačica gušta u plovidbi, zalascima sunca i osvježavajućim koktelima s društvom. Može ju se vidjeti i u kupaćem kostimu kako hvata boju, a prizori sa snimke izazvali su brojne komentare.

Osim strandardnih komplimenata na račun njezinog sjajnog izgleda, fanovi joj pišu da joj je 'bolje tamo nego na Wimbledonu', neki je žele vidjeti cijelu u bikiniju, a drugi da 'sljedeće godine pobijedi na Wimbledonu'. Padaju emotikoni vatre i srčeka, a poželjeli su joj i dobar odmor.

  • +3
Donna Vekić Izvor: EPA / Autor: PABLO GIANINAZZI

Inače, Donna nosi titulu jedne od najljepših domaćih sportašica, a svaka njezina objava na društvenim mrežama izazove veliku pažnju.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević