popularna korčulanka

Domenica Žuvela: 'Izbacivanje sebe iz zone komfora je nešto najbolje što možeš napraviti'

03.12.2023 u 22:00

Bionic
Reading

Od 2017. godine kad se pojavila na sceni, mlada izvođačica bilježi uspjehe u svojoj karijeri. Od pobjeda na festivalima, nastupa na Dori, Porina, vrćenja pjesama na radijskim postajama... Kaže da je 'od tada puno toga naučila, misli da je napredovala u svakom smislu i veseli se svakom koraku naprijed'

Mlada uzdanica obitelji Huljić izjavila je da je 'popularnost nikad nije zanimala, nego da joj je došla samo kao posljedica posla s kojim se odlučila baviti'. Taj balans privatnog i poslovnog joj je važan i Domenica se nada da će ga i dalje tako održavati.

Kazala je da ne prođe dan da ne pomisli kako je sretna i zahvalna kakvim je ljudima okružena. Obitelj Huljić je definitivno jedna od njih i da nisu imali takav odnos koji se temelji na velikom povjerenju, vjerojatno se nikad ne bi upustila u ovu avanturu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Najveći cilj na kojem će raditi idućih sedam godina je nastup u Areni Zagreb 2030.. Priznala je da joj se nije bilo lako odlučiti na solo karijeru. 'Imala sam stvarno veliku podršku obitelji Huljić koja me nagovorila, a trebalo mi je samo nekoliko godina hrabrosti, dok nisam konačno sama sebe uvjerila i odlučila probati. Izbacivanje sebe iz zone komfora je nešto najbolje što možeš napraviti i svima bih poželjela da to naprave s vremena na vrijeme', izjavila je za 24sata.

  • +3
Domenica Žuvela Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Progovorila je i o dečku i kako se nosi s njezinim poslom. Rekla je da su 'jedan drugom velika podrška i da se njihov odnos temelji na velikom podržavanju i razumijevanju, te da su oboje navikli na odvojenost i zbog toga još više cijene zajedničke trenutke'.

Kad je riječ o blagdanima, kao i svake godine, Badnjak i Božić provodi doma na otoku. Dvaput kiti bor, početkom mjeseca kod sebe doma u Splitu, a onda to ponovi na Badnjak sa svojima. Za Božić uglavnom bude kod bake na ručku, a ostatak dana doma u pidžami i gledajući 'Harryja Pottera'.