popustila je

Domenica progovorila o ljubavi s korčulanskim odvjetnikom: 'Ne mogu ga skrivati doma'

04.07.2023 u 08:39

Bionic
Reading

Mlada korčulanska zvijezda nedavno se u javnosti pojavila s dečkom kojeg je dugo skrivala, kao i svoj ljubavni status, a sad je napokon rekla nešto na tu temu

Svoj ljubavni status Domenica Žuvela otkrila je za vrijeme showa 'Ples sa zvijezdama', i to baš u emisiji u kojoj je ispala iz natjecanja, a radilo se o obećanju koje je ranije pred kamerama dala voditeljici Maji Šuput.

Tada se saznalo da ljubi odvjetnika Ivana Bačića s Korčule, a pojavio se na fotografijama sa slavlja uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje su objavljene na Facebooku restorana.

'Malo mi je krivo, voljela bih da se vratimo na ono gdje ljudi ne trebaju gledati moj privatni život, ali kad je već završilo tako kako je, što sad? Ne mogu ga skrivati doma, moram živjeti kao svi normalni ljudi. Moram ti priznati da sam mislila da će biti veća dramica oko toga. Prošla je godina da sam rekla da imam momka i bilo mi je prirodno da ga vidim u tim člancima. Malo mi ga je bilo žao jer nije mu prestao zvoniti mobitel', ispričala je pjevačica za In Magazin.

  • +6
Domenica Žuvela Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Happy FM

besprijekorna figura

Zavodljiva Domenica: Njezine najnovije fotografije u kreacijama Matije Vuice ostavljaju bez daha

Pogledaj galeriju