uživa kraj mora

Domenica se pokazala u zanimljivom badiću i zaradila kompliment za 'izgled bez greške'

24.08.2023 u 11:59

Bionic
Reading

Ljeto je idealno godišnje doba za napuniti baterije, a naša obala doživi procvat. Dok su neki rodom iz južnijih dijelova zemlje, drugi moraju u apartmane i hotele, a treći radije ljetnu stanku iskoriste kako bi otputovali izvan Hrvatske

Mlada pjevačica ima sreću da joj obitelj živi na jednom od najpopularnijih hrvatskih otoka, Korčuli.

Domenica Žuvela svakodnevno pokazuje kako izgleda njezino ljetno opuštanje i uživancija. Osim što je proslavila rođendan svog kućnog ljubimca, kujice Zare koja je s njom već 6 godina, inače plaha pjevačica, odvažila se i ove godine na fotografiju u kupaćem kostimu.

Fotografiju su tako mnogi dočekali s oduševljenjem, a uletjela im je i idealna prilika da svojoj omiljenoj zvijezdi udijele i komplimente. Mnogi su komentirali ljepotu krajolika u kojem je prizor nastao, a najviše njih je zanimalo gdje je nabavila tirkizni jednodijelni asimetrični badić koji joj savršeno pristaje. Jedna od pratiteljica je komentirala da je to 'izgled bez greške'.

'Fali mi otok, fali mi doć doma ne raditi apsolutno ništa i biti na babinoj spizi', ispričala je ranije i dodala kako je to jedino drži da izdržim tempo koji ima'.

  • +3
Domenica Žuvela Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX