FLASHBACK

Domenica iznenadila fanove snimkom iz djetinjstva: 'Neke stvari se nikad ne mijenjaju iako je prošlo preko 20 godina'

15.06.2021 u 12:08

Bionic
Reading

Sve popularnija mlada pjevačica Domenica Žuvela stvara svoje mjesto na sceni, a ovih dana se s pratiteljima prisjetila nekadašnjih dana i očito svojih prvih javnih nastupa kada je publiku šarmirala pjesmom i danas omiljene izvođačice

Huljićeva uzdanica ljubav prema glazbi gaji od ranog djetinjstva, sve je uvijek trebalo biti okruženo pjesmom. Ranije je ispričala kako su se u njezinom domu najviše mogle čuti pjesme Alena Vitasovića, koji joj je, priznala je, bio dječja simpatija. No postoji još jedna pjevačica koju Domenica Žuvela i dan danas obožava.

'Neke stvari se nikad ne mijenjaju iako je prošlo preko 20 godina od ove snimke. Mala Domenica i dalje pjeva, ima dosta sličnu robu za nastupe, ali i mote, istu frizuru kao u spotu 'Vidi se iz aviona', i naravno, oduvijek obožava', opisala je video snimku simpatična Velolučanka. Na njoj izvodi pjesmu Vesne Pisarović 'Kad bi bila tvoja voljena', a u komentarima joj se odmah javila i Pisarović te ostavila emotikon srca.

Ljubav prema glazbi je naslijedila od mame. 'Cijelo djetinjstvo sam slušala njene izvedbe tada popularnih pjesama. Puno pjesama nisam čula u originalu nego u maminoj izvedbi. Mama pjeva i danas, a povremeno ima i pjevačke nastupe', ispričala je ranije za Jutarnji list Domenica koja je ime dobila prema istoimenoj Zuccherovoj pjesmi, omiljenoj njenim roditeljima.

  • +3
Domenica Žuvela Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL