ISPRIČAO BRANKO IVANDA

Domaći redatelj otkrio detalje iz života Zrinke Cvitešić u Londonu, gdje je tjelohranitelji prate čak i na WC

27.05.2021 u 09:02

Bionic
Reading

Tijekom gostovanja u radijskom talk showu 'Homo sapiens' voditeljice Željke Ogreste, gdje se između mnogobrojnih priča Branko Ivanda dotakao i naše glumice s londonskom adresom, Zrinke Cvitešić

Redatelj Branko Ivanda, gostujući u radijskom talk showu Željke Ogreste, progovorio je i o predstavi 'Kad svijeće dogore', koju je nedavno režirao u zagrebačkom HNK-u. Budući da je zbog poslovnih obaveza glavna glumica Zrinka Cvitešić morala otputovati u London, zamijenila ju je Iva Mihalić.

Tijekom razgovora Ivanda je otkrio kako se nedavno čuo telefonski sa Zrinkom Cvitešić, koja mu je ispričala zanimljivosti iz svog života.

'Javila mi se Zrinka neki dan iz Londona. Kaže da je na snimanje serije prati bodyguard i da po nju dolazi blindirani automobil i donosi joj prave dragulje. Ona na snimanju nosi dragulje, ne laže, pretpostavljam i iz marketinških razloga. Prati je bodyguard čak i do WC-a.'

O čemu je zapravo riječ, nije teško za zaključiti, budući da naša glumica trenutno snima visokobudžetnu seriju 'The Power', čija je premijera najavljena za početak 2022. godine na Amazon Prime Videu. U seriji glumi Tatianu Moskalev, nekadašnju prvu damu Moldavije, koja ubija svojeg supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo Bessapara, a uz nju glume i Tim Robbins i Leslie Mann.

  • +8
Zrinka Cvitešić Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL