nema posustajanja

Domaća pjevačica u potrazi za poslom: 'Drugačija vremena zahtijevaju drugačiju objavu'

15.03.2022 u 14:28

Bionic
Reading

Glazbena, a s njom i koncertna industrija doživjele su silovit udar uslijed pandemije koronavirusa. najveći udarac na prihode glazbenika osjetio se u segmentu nastupa i koncerat, a mnogi su morali pronaći druge izvore prihoda. Mlada pjevačka nada, Lucija Ćustić Luce obznanila je da traži posao

Kako je sama hrvatska Adele, kako su mediji prozvali Luciju Ćustić Luce napisala, drugačija vremena zahtijevaju drugačiju objavu. 'Svako malo mi prođe kroz glavu kako u ovom trenu dok ja tražim posao, netko u ovom gradu ga i nudi, samo ne znamo jedno za drugo. Bed je kao pisati to na statuse... Ali kakve sam sve gluposti pisala, ova bi trebala biti najmanja', započela je objavu pjevačica.

'Da prijeđem na poantu: voice over-sinkronizacija, copywriting, ma pisanje općenito (može i '7 znakova da te (ne) želi' tipovi članaka) i zapravo razni oblici kreative su područja kojima se bavim uz ojevanje koje je bilo prioritet dok neki šišmiš nije po*ebo planetu', piše u nastavku i dodaje:

'Ako slučajno znate nekoga tko traži i treba nešto od nabrojenog ili imate kontakt kome se javiti, pišite u inbox, comments, share... Sve može. Hvala, bok', poručila je Luce u objavi, a u opisu je dodala: 'Budi drug, sheraj ju u krug.'

Podsjetimo, publici se predstavila singlovima 'U sjećanju', 'Zašto', 'Imam razlog', 'Svaki put'. Može se pohvaliti i gostovanjem na koncertu Josipe Lisac u čast njezinoj ljubavi Karlu Metikošu. 'Mislim da svatko tko se potpuno posveti svom pozivu ostvaruje uspjeh prije ili kasnije, a godine su tu manje bitne. Uz rad, potreban je naravno talent te vjera u sebe, ali i doza sreće i urođenog entuzijazma, kao i optimizma koji drži u 'klimavim' fazama i gura naprijed. Pored toga je vrlo bitno okružiti se ljudima i suradnicima kojima vjeruješ i s kojima stvaraš, rasteš i gledaš u istom, a ne različitom smjeru', izjavila je ranije za tportal.

  • +4
Lucija Ćustić Luce Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL