miljenik ženske publike

Matija Cvek o vezi sa svojom Nikom: 'Lakše nam je jer smo glazbenici. Možemo shvatiti demone jedno drugoga'

10.03.2022 u 18:38

Bionic
Reading

Zagrebački glazbenik Matija Cvek sa svakim novim singlom širi krug svojih obožavatelja, ali i broj priznanja za svoj glazbeni doprinos. Međutim, ovom miljeniku ženske publike ne cvatu ruže samo na glazbenom polju, već i u ljubavi

Matija Cvek iza sebe ima već više od desetljeća bavljenja glazbom, a svojim pjesmama koje imaju veliki broj obožavatelja najavljuje vrlo uspješnu glazbenu karijeru. Pjesma 'Ptice' objavljena prošle godine ostvarila je zavidan uspjeh, a njegov glazbeni trud i rad prate i brojna priznanja i nagrade. Tako je nakon četiri nominacije za Porin uslijedila i nagrada Top.HR Music Awards za najboljeg muškog izvođača godine.

'Snove sam praktički već ostvario, ono o čemu sam maštao kao klinac sam napravio, a sada dalje hranim svoje ambicije i preskačem neke svoje granice. Sve ovo me jako veseli, apsolutno guštam i miran sam. Mislim da je to najbitnije od svega,' rekao je Matija za RTL.hr te otkrio kako nakon uspješnog dueta e prijateljicom glazbenicom Eni Jurišić sada već nešto novo ima u planu. Iako nije otkrio što, nesumnjivo će biti nešto što će, ponovno, osvojiti srca njegove sve brojnije publike.

  • +28
Dodjela Top.HR Music Awardsa Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar i Mario Poje

No, osim u uspješnoj karijeri Matija uživa u ljubavi i to s glazbenicom Nikom Turković s kojom je u vezi već nekoliko godina. Matija i Nika su uvijek jedno drugome velika podrška, pa je tako Nika bila upravo uz njega prilikom preuzimanja Top.HR Music Awards nagrade. Međutim, život glazbenika nerijetko uzima svij danak. Tako je par i Valentinovo i Dan žena proveo odvojeno, no takve situacije im ne predstavljaju problem jer se kao profesionalni glazbenici jako dobro razumiju. 'Sigurno da je meni i Niki lakše u vezi jer smo glazbenici. Razumijemo se bolje, možemo shvatiti demone jedno drugoga', rekao je samozatajni Matija Cvek za RTL.hr.