ljubav na bazenu

Ne odvajaju se: Arija Rizvić otkrila gdje uživa s dečkom Markom Vargekom

06.05.2021 u 14:28

Bionic
Reading

Nedavno se saznalo za vezu glumice i redateljice, pobjednice showa 'Zvijezde pjevaju' s RTL-ovcem Markom Vargekom. Premda ne pričaju o svojoj vezi, rijetkim zajedničkim fotografijama pokazuju koliko su sretni, a palo je i prvo putovanje. Barem prvo 'javno'

Sportski novinar Marko Vargek prije točno godinu dana prekinuo je pet godina dugu vezu s voditeljicom i urednicom emisije 'RTL Direkt' Mojmirom Pastorčić, ali nije dugo bio sam. Kolegica s RTL televizije, Ana Strizić upoznala ga je sa svojom prijateljicom, glumicom i redateljicom, Arijom Rizvić, a ljubav je odmah - planula.

Dalo ih se vidjeti u šetnjama centrom Zagreba, a nakon prve 'javne' zajedničke fotografije nastale u maksimirskom parku, Riječanka je na svom Instagram profilu otkrila njihove sretne trenutke iz Istre. Ondje su među ostalim uživali u bazenu. Ana Strizić im je kratko poručila: 'Uživajte'.

Arija je osim sreće u ljubavi, cvjetaju joj ruže i u poslu. Podsjetimo, gledatelje je osvojila u dramskoj seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi', gdje je glumila razmaženu tinejdžericu, a sada bilježi uspjehe s predstavom koju je režirala 'Da sam ptica' (inspiriranu životnom pričom i sudbinom njezinih roditelja), a u kojoj su glavne uloge ostvarili Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović.