BRIJUNI SU IH OČARALI

Njihovo prvo ljeto ljubavi: Arija Rizvić i Marko Vargek svoju vezu više ne kriju, zajedno su otputovali na kratki odmor

08.07.2021 u 11:28

Bionic
Reading

Nakon romantičnog vikenda u Rovinju, glumica i redateljica Arija Rizvić i RTL-ov novinar Marko Vargek ponovno su u Istri, a ovoga puta svojim su se prijateljima, ali i pratiteljima na Instagramu javili s Brijuna

Njihova veza počela je s 2021. godinom. Marko Vargek prije toga je bio u dugogodišnjoj vezi s kolegicom Mojmirom Pastorčić, a nakon prekida kolegica s RTL-a upoznala ga je s prijateljicom, glumicom i redateljicom Arijom Rizvić. 'Upoznala nas je Ana Strizić, zajednička prijateljica s RTL-a. Odnedavno smo skupa i lijepo nam je. Sve je još friško, ali neka ide svojim tokom', ispričala je za tportal krajem veljače Arija Rizvić.

I doista, tada je bilo sve 'friško', a zajedničke fotografije novopečenog para tek bi povremeno objavili na društvenim mrežama. No, svoju zaljubljenost više ne mogu kriti. Svojim su se prijateljima javili s odmora kojeg provode u Istri, a trenutno uživaju na Brijunima.

Upravo tamo nastala je i njihova zajednička fotografija, dok su iza njih zebre, a Arija je ispod napisala: 'I mi se stisnuli ko' ove dvije zebre'.

Nekoliko fotografija životinja, ali i video u kojem njezin dečko upravlja električnim vozilom, kojim se turisti kreću po Brijunima.

Arija Rizvić Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL