ZVIJEZDE PJEVAJU

Dolores Lambaša više nije zvijezda koja pjeva

  • Autor: D. Jagatić
  • Zadnja izmjena 05.04.2009 10:56
  • Objavljeno 04.04.2009 u 22:18
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Ni odličan Giuliano ni iskren žiri nisu mogli spasiti Lambašu od televizijske publike, koju očigledno nije mogla kupiti svojim zavodljivim nastupom ni glasom

Unatoč izjavi 'nema šanse da ispadnemo', u trenutku dok je čekala hoće li ispasti oni ili Natali i Čuček, Dolores nije krila razočarenje, ne vjerujući da više ne sudjeluje u showu 'Zvijezde pjevaju'. No krenimo redom. Parovi su ove subote morali pjevati rock'n'roll ili pak nešto iz mjuzikla i nije im išlo loše, ali ni bog zna kako dobro.

Katja i Đani ponovo su se trudili, ali je gospođa Kušec potvrdila da publiku može samo uveseljavati, odnosno, kao što je Hus primijetio, 'ne i dobro pjevati'. Doista zvuči loše. I najkonkretnija članica žirija, Martina Tomčić, nije im mogla dati više od četiri, dok je ukupan zbroj ocjena bio 22, no publika ih voli.

HTV

HTV

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Drele i Zorica su bili odlični! Izuzetno efektan Dreletov uvod u pjesmu 'Time of my life' iz mjuzikla 'Dirty dancing' s pravom je zapanjio sve, pa čak i kritičnu Martinu, no što je njihov nastup više odmicao, to su greške i falševi bili uočljiviji. Usprkos greškama, ukupan dojam bio je sjajan. Dakako, Drele je ponovo briljirao svojim pošalicama, ali i plesnim pokretima, pa im je žiri dodijelio 30 bodova.

HTV

HTV

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Natali i Čuček izveli su, zapravo, htjeli su izvesti 'Can't Buy Me Love' Beatlesa, no nije zvučalo baš tako. Žiri ih je prekomjerno nahvalio unatoč Čučekovim groznim falševima i neusklađenom glasu s Natali. Odlično su izgledali, pogotovo Natali, koja je jednostavno plijenila pažnju svojim samozatajnim seksipilom. Žiri im je dao pretjerano visoka 33 boda.

HTV

HTV

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Duško Modrinić i Ivana Kindl doista su u prve tri emisije podigli letvicu previsoko, pa je bilo za očekivati da će se spotaknuti, što se ove subote i dogodilo. 'Jailhouse Rock' Elvisa Presleya trebalo je izvesti ipak s malo više muda, što je s pravom ustvrdio Hus, a s time se složila i Ivana, iskoristivši taj napad da spočitne Dušku kako se trebao malo više potruditi i unijeti u izvedbu. Svejedno su bili odlični, ali su dobili najmanje bodova dosad – 31.

HTV

HTV

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

I Kristina i Marko također su dobili previsoka 33 boda, no svojim holivudskim izgledom, potenciranim izvedbom klasika 'Singing in the rain', njezinom holivudskom glumom i njegovim neskrivenim šarmom, ali i glasom, zadivili su i žiri i publiku. Ona je falšala, možda čak i najviše dosad, dok se zajedno nisu našli od početka pa do kraja koji je ona, blago rečeno, sfušala. Kvaliteta pjevanja pala je u drugi plan, a Martina je primijetila da bi Kristina ipak mogla pjevati puno bolje, dok je Dujmić nahvalio Tolju rekavši mu da je čak bolji i od pokojnog Ivice Šerfezija te da će vrlo daleko dogurati.

HTV

HTV

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

I onda su došli oni. Dolores, umotana u veliku crvenu mašnu i neobrijan, ali nabrijan Giuliano zapjevali su 'Johnny be good' i upropastili sve. Najbolju ocjenu njezinog nastupa dala je najrječitija članica žirija Martina, rekavši joj da je bila previše histerična u svom nastupu i nije puno pogriješila, jer se Lambaša razbacivala na sve strane. Štoviše, Tomčićka je još na kraju dodala Dolores da je bila površna i da se valja ponekad ravnati prema onoj 'manje je više'.

HTV

HTV

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

I hop, odoše Dolores i Giuliano, a Katja će nam pjevati još jednu subotu i zabavljati televizijske gledatelje svojim nastupom.


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi