ZVIJEZDE PJEVAJU

Dolores Lambaša više nije zvijezda koja pjeva

04.04.2009 u 22:18

Bionic
Reading

Ni odličan Giuliano ni iskren žiri nisu mogli spasiti Lambašu od televizijske publike, koju očigledno nije mogla kupiti svojim zavodljivim nastupom ni glasom

Unatoč izjavi 'nema šanse da ispadnemo', u trenutku dok je čekala hoće li ispasti oni ili Natali i Čuček, Dolores nije krila razočarenje, ne vjerujući da više ne sudjeluje u showu 'Zvijezde pjevaju'. No krenimo redom. Parovi su ove subote morali pjevati rock'n'roll ili pak nešto iz mjuzikla i nije im išlo loše, ali ni bog zna kako dobro.

Katja i Đani ponovo su se trudili, ali je gospođa Kušec potvrdila da publiku može samo uveseljavati, odnosno, kao što je Hus primijetio, 'ne i dobro pjevati'. Doista zvuči loše. I najkonkretnija članica žirija, Martina Tomčić, nije im mogla dati više od četiri, dok je ukupan zbroj ocjena bio 22, no publika ih voli.

Drele i Zorica su bili odlični! Izuzetno efektan Dreletov uvod u pjesmu 'Time of my life' iz mjuzikla 'Dirty dancing' s pravom je zapanjio sve, pa čak i kritičnu Martinu, no što je njihov nastup više odmicao, to su greške i falševi bili uočljiviji. Usprkos greškama, ukupan dojam bio je sjajan. Dakako, Drele je ponovo briljirao svojim pošalicama, ali i plesnim pokretima, pa im je žiri dodijelio 30 bodova.

Natali i Čuček izveli su, zapravo, htjeli su izvesti 'Can't Buy Me Love' Beatlesa, no nije zvučalo baš tako. Žiri ih je prekomjerno nahvalio unatoč Čučekovim groznim falševima i neusklađenom glasu s Natali. Odlično su izgledali, pogotovo Natali, koja je jednostavno plijenila pažnju svojim samozatajnim seksipilom. Žiri im je dao pretjerano visoka 33 boda.

Duško Modrinić i Ivana Kindl doista su u prve tri emisije podigli letvicu previsoko, pa je bilo za očekivati da će se spotaknuti, što se ove subote i dogodilo. 'Jailhouse Rock' Elvisa Presleya trebalo je izvesti ipak s malo više muda, što je s pravom ustvrdio Hus, a s time se složila i Ivana, iskoristivši taj napad da spočitne Dušku kako se trebao malo više potruditi i unijeti u izvedbu. Svejedno su bili odlični, ali su dobili najmanje bodova dosad – 31.

I Kristina i Marko također su dobili previsoka 33 boda, no svojim holivudskim izgledom, potenciranim izvedbom klasika 'Singing in the rain', njezinom holivudskom glumom i njegovim neskrivenim šarmom, ali i glasom, zadivili su i žiri i publiku. Ona je falšala, možda čak i najviše dosad, dok se zajedno nisu našli od početka pa do kraja koji je ona, blago rečeno, sfušala. Kvaliteta pjevanja pala je u drugi plan, a Martina je primijetila da bi Kristina ipak mogla pjevati puno bolje, dok je Dujmić nahvalio Tolju rekavši mu da je čak bolji i od pokojnog Ivice Šerfezija te da će vrlo daleko dogurati.

I onda su došli oni. Dolores, umotana u veliku crvenu mašnu i neobrijan, ali nabrijan Giuliano zapjevali su 'Johnny be good' i upropastili sve. Najbolju ocjenu njezinog nastupa dala je najrječitija članica žirija Martina, rekavši joj da je bila previše histerična u svom nastupu i nije puno pogriješila, jer se Lambaša razbacivala na sve strane. Štoviše, Tomčićka je još na kraju dodala Dolores da je bila površna i da se valja ponekad ravnati prema onoj 'manje je više'.

I hop, odoše Dolores i Giuliano, a Katja će nam pjevati još jednu subotu i zabavljati televizijske gledatelje svojim nastupom.