uzbuđenje raste

Dok se Grašo i Hana spremaju za dolazak bebe, Danijela Martinović se sprema za svoj poseban dan, a pokazala je i lijepu kreaciju za tu prigodu

30.06.2022 u 13:30

Bionic
Reading

Jedna od naših najvećih pjevačkih zvijezda radi punom parom. Nedavno je predstavila novi singl kojeg je publika sjajno prihvatila, pred njom su nastupi kojima se iznimno veseli, a uskoro će proslaviti rođendan

I dok se na veliko piše o prinovi njezinog bivšeg partnera, Petra Graše i Hane Huljić, Danijela Martinović ne mari za to vrijedno radeći na novim projektima. 'Pripreme za poseban dan su pri kraju', najavila je, a gdje drugdje nego na Instagramu. Pjevačica se pohvalila kako joj je modna kreatorica i slikarica Monika Hršak napravila 'posebnu haljinu kojom će ispričati jednu neobičnu priču'.

Duga, bijela haljina ručno je oslikana vizurama Splita, draga koje, kako je otkrila pjevačica, čuvaju neke od njezinih najljepših uspomena. U nastavku objave Danijela je objasnila da je uskoro Splitski festival gdje će ona nastupiti s pjesmom 'Fortunata'. 'Prokurative meni znače nešto posebno, jer sam tu započela karijeru. Sva neka sjećanja i osjećaji se sažmu u jednu točku i kad stanem pred taj mikrofon imam osjećaj da mi se cijeli život izvrti kao na filmu, ispričala je nedavno na Radio Dalmaciji u showu 'Dobar dan, Dalmacijo'. Tada je opisala i urnebesnu reakciju svoje majke na vijest da ove godine ide na festival:

'Kad sam rekla sestri Izabeli prije dva-tri mjeseca da imam jednu pjesmu i da ću ići ove godine na Splitski festival, ona je bila presretna. Došla je kući i rekla to mami i onda ju je mama onako zabrinuto pogledala i rekla: 'Jel' stvarno? Što ti misliš, hoće li nju primiti na festival?'.Ja sam se smijala pola sata...'. Osim festivala najavila je i da će svoj koncertni program 'Otvoreno srce' s kojim je oduševila Lisinski, uskoro planira i u rodnom Splitu te da joj nakon toga želja s tim programom proći po regiji.

GLAZBENI SPEKTAKL

Danijela Martinović nastupila u prepunom Lisinskom: Podršku pjevačici pružile su brojne poznate Hrvatice

Pogledaj galeriju

Uskoro će, točnije 15. srpnja proslaviti 51. rođendan. 16. srpnja pjeva u ljubljanskim Križankama, u prostoru koji joj, kako je kazala 'jako puno znači'. Doći će dva dana ranije, pa će 14. navečer u ponoć 'u nekom lijepom restorančiću uz uski krug bliskih ljudi dočekati svoj rođendan'.

  • +3
Danijela Martinović Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX