TRENINZI SU POČELI

Dok njegovi vršnjaci žele biti nogometaši, princ George zaljubio se u ovaj sport

04.11.2023 u 14:26

Bionic
Reading

Iako mu je tek deset godina, princ George dobro zna što želi raditi i čime se baviti u životu. Roditelji su mu odavno usadili sportski duh, stoga nikoga nije iznenadio kada je umjesto tenisa ili nogometa, koje rado gleda s roditeljima uživo s tribina, odabrao triatlon kao sport koji želi trenirati

Baš kao što su njegovi roditelji, osobito majka Kate Middleton, zaluđeni sportom, taj su duh prenijeli i na desetogodišnjeg princa Georgea.

Budući britanski kralj, koji će na tron sjesti nakon svog djeda, kralja Charlesa III i oca, princa Williama, zaljubio se u triatlon te je već započeo s treninzima. U školi redovito trenira vožnju biciklom, trčanje i plivanje, a već je naučio i kako staviti puder u tenisice koji mu spriječava nastanak žuljeva i znojenje.

TROOPING THE COLOUR

Stižu prve fotografije: George, Charlotte i Louis glavne zvijezde i ovogodišnje proslave

Pogledaj galeriju

Tu vijest javnosti je otkrio ponosni otac, 41-godišnji princ William, u razgovoru s britanskom triatlonkom Non Stanford, kojoj je dao orden za njezin uspjeh u sportu, na ceremoniji u dvorcu Windsor.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Rekao mi je kako se George u školi zaljubio u triatlon. Tu je i jedan gospodin, koji sada radi za princa Williama, a koji se i sam bavio triatlonom, pa je već dao Georgeu savjete da u tenisice stavi malo pudera. On je pak taj savjet podijelio sa svojim školskim kolegama i svi s oduševljenjem sada to rade', okrila je Non Stanford.

Talk puder često koriste triatlonci na svojim biciklima, ali i tijekom trčanja, jer spriječava trljanje i smanjuje rizik od klizanja.