OMILJENI PAR IZ 'PRIJATELJA'

Ako pitate Jennifer Aniston, Rachel i Ross i danas bi bili zajedno

13.06.2019 u 19:28

Bionic
Reading

Nakon što je prošlog tjedna, u intervjuu kojeg je dala, rekla kako bi, ukoliko bi i ostali glumci pristali, snimala nove nastavke 'Prijatelja', Jennifer Aniston, koja trenutno s Adamom Sandlerom promovira film 'Murder Mystery', otkrila je još neke detalje

Obožavatelji 'Prijatelja' s nestrpljenjem su dočekali vijest da bi Jennifer Aniston, ali samo u slučaju da i ostalih petero glumaca pristane na to, snimila nove nastavke hit serije. 50-godišnja glumica, koja trenutno promovira svoj novi film 'Murder Mystery' otkrila je, na radost milijuna obožavatelja, i kakvi bi, prema njezinom mišljenju, bili neki od odnosa između najpopularnije šestorke na svijetu.

  • +17
Serija 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gostujući u sowu 'Today' Jennifer Aniston rekla je kako bi Rachel Green i Ross Geller, ljubavni par iz 'Prijatelja', koji su utjelovili David Schwimmer i ona sama, danas sigurno i dalje bili zajedno. Osim toga, otkrila je kako bi izgledao njihov obiteljski život, ali i što bi radila njihova televizijska kći Emma.

'Emma je sada već odrasla. Bila bi u srednjoj školi rekla bih.' Pitanja voditelja pojavila su se tjedan dana nakon gostovanja Jennifer Aniston kod Ellen DeGeneres, gdje je prvi puta i najavila mogućnost ponovnog okupljanja.