napunila je baterije

Do jučer je guštala na moru: Natali Dizdar se fotografijom s omiljenog mjesta oprostila od ljeta

25.09.2020 u 15:28

Bionic
Reading

Zadarska pjevačica ljetnu sezonu zaključila je s čak dva velika razloga za slavlje, čime se nedavno pohvalila. Više tjedana se opuštala i uživala na francuskim plažama s dečkom Williamom Pergeom i na domaćoj obali, a sad se vraća svojim glazbenim obavezama

Jedan od najprepoznatljivijih vokala domaće glazbene scene ovog ljeta se zaista nauživala na raznim destinacijama, a posebno je sretna što je - jedrila. U jedrenje se, izjavila je svojedobno, zaljubila slučajno kad je se jednom prilikom išla sunčati na jedrilicu na kojoj se odvijao tečaj za skipere. Na kraju je završila za kormilom vježbajući s ostalim polaznicima i dobila dozvolu. Upravo s fotografijom jedrilice na kojoj nasmijano pozira, oprostila se od ljeta i odmora.

Ljeto je iskoristila i da završi četverogodišnju edukaciju za Gestalt psihoterapeuta. U rodnom gradu, u društvu najmilijih proslavila svoje novo zvanje.

'Nakon pet godina studiranja i rada konačno sam diplomirala četverogodišnju edukaciju za Gestalt psihoterapeuta pri institutu Psihika. To je nekako bio logičan nastavak mog školovanja koje sam negdje uvijek imala u planu još otkako sam diplomirala socijalnu pedagogiju na edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu. Gestalt je zapravo, osim što je jedan od vodećih psihoterapijskih smjerova i filozofija, i svojevrsni odgovor na problematiku društva u kojem danas živimo tako da se s ovom novom diplomom osjećam vrlo osvremenjenom', rekla je Natali tom prigodom.

Natali je rekla da je neobično spajati glazbenu i karijeru psihoterapeuta, ali da volim izazove i za sad misli da joj ne ide loše. 'Gestaltisti dolaze iz raznih 'backgrounda' tako da je moje iskustvo u glazbi i jednom specifičnom načinu života samo podrška širini priča s kojima ljudi dolaze na psihoterapiju', pojasnila je.

Posebno je veseli rad na posljednjem 'glazbenom izletu', projektu BETI, ali i novim pjesmama za samostalnu karijeru te koncertima i živim kontaktima s publikom u listopadu i to, kako je najavila, u Zagrebu, Sisku i Valpovu.