CAMILA MORRONE

Djevojka Leonarda DiCaprija ne prestaje oduševljavati svojom prirodnom ljepotom; Instagram je nakrcala fotkama bez šminke

02.04.2021 u 11:55

Bionic
Reading

Iako su joj tek 23 godine, Camila Morrone potrudila se da njezino ime već bude upamćeno. Osim što je uspješna glumica, ni svijet mode nije joj nepoznanica, pa je tako nedavno snimila kampanju za Salvatorea Ferragama, a uz sve to djevojka je 23 godine starijeg holivudskog neženje Leonarda DiCaprija

Svojim talentom, ali i iznimnom ljepotom vrata Hollywooda su joj odavno otvorena, baš kao i modni svijet, u kojem se dizajneri bore za čast da upravo ona bude zaštitno lice njihove kampanje. No za razliku od mnogih drugih ljepotica, 23-godišnja Camila Morrone izgleda lijepo i bez trunke šminke na licu.

Zbog pandemije koronavirusa ostala je bez većine angažmana iako je nedavno snimila kampanju za Salvatorea Ferragama, stoga joj je Instagram najčešće nakrcan fotografijama iz svakodnevice.

Osim što sa svojim 23 godine starijim dečkom, zakletim holivudskim neženjom Leonardom DiCaprijem povremeno uživa u morskim plavetnilima, roneći i proučavajući prirodu, Camila je slobodno vrijeme posvetila i svom četveronožnom ljubimcu - udomljenom psu, koji je postao centar njezinog svijeta.

Upravo fotografije s njim otkrile su kako je Camila ljepotica i bez silne šminke, koju inače ima na crvenom tepihu. Pune usne, bademaste oči, začešljane guste obrve te mnoštvo pjegica na nosu njezin su zaštitni znak, baš kao i duga smeđa kosa.

  • +9
Camila Morrone Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER