KRALJICA SAPUNICE

Sjećate li se Krystle Carrington? Od zvijezde kultne serije do sukoba sa zakonom

18.11.2019 u 15:12

Bionic
Reading

Kultna serija 'Dinastija' bila je jedna od najskupljih, najraskošnijih i najglamuroznijih pa ne čudi što je svojevremeno privukla velika glumačka imena. Jedna od prvih asocijacijana 'majku svih sapunica', svakako je Krystle Carrington, odnosno glumica Linda Evans. Danas slavi 77. rođendan, a mnogi su mišljenja da, za svoje godine, izgleda više nego dobro

'Dinastija' je serija koja je otvorila vrata današnjim sapunicama, premda je po mnogima malo koja do sada uspjela biti tako dobra kao ta ABC-jeva uspješnica. Do danas je to ostala jedina sapunica koja je osvojila Zlatni globus.

Linda Evans se pojavljivala u tv serijama i manjim filmskim ulogama, no slavu je doživjela upravo zbog 'Dinastije' gdje joj je partner bio John Forsythe. Uloga Krystle Carrington (koja je prvo bila ponuđena Angie Dickinson) donijela joj je brojne nagrade i ugled, pubilika ju je obožavala. Napustila je seriju četiri mjeseca uoči ukidanja serije. Povremeno se pojavljivala u manjim ulogama.

Premda joj je popularnost donijela puno toga u životu zbog nje je puno i izgubila, a o svemu je iskreno progovorila u knjizi 'Recipes for Life'. Iza zvijezde omiljene serije 80-ih su dva razvoda, a onaj od Johna Dereka koji ju je ostavio zbog 30 godina mlađe djevojke potpuno ju je slomio zbog čega je dugo bila u depresiji.

'Tada mi je to bila najgora stvar na svijetu koja mi se mogla dogoditi, život bez Johna. Bio mi je sve. Bila sam ljuta, bila sam tužna', otkrila je. Da je ostala s njim, kaže, nikad ne bi prihvatila ulogu u 'Dinastiji' i upoznala muškarce koje je ljubila nakon njega.

Izvor: Društvene mreže

Svojevremeno je završila na naslovnim stranicama svjetskih medija zbog problema s ovisnošću. Uhićena je zbog vožnje pod utjecajem opijata 2014 godine, a kod nje je u automobilu pronađena i veća količina pilula za koje nije imala recept. Kada su je zaustavili, priznala je da je zbog bolova u leđima popila punu šaku tableta protiv bolova.

Podvrgla se brojnim plastičnim operacijama pa se posljednjih godina pisalo se o tome kako se posve izobličila od silnih zahvata.

Linda Evans Izvor: Profimedia / Autor: MWP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia