nestrpljivo iŠčekujemo

Dino Merlin najavio veliki koncert

Dino Merlin

Dino Merlin

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Nakon dugih osam godina, istaknuti glazbenik Dino Merlin nastupit će ovoga ljeta u pulskoj Areni i, ne sumnjamo, ponovno oduševiti mnoge fanove

Dino Merlin ovoga će ljeta nastupiti na jednoj od prestižnih i najljepših koncertnih pozornica na Mediteranu – u pulskoj Areni. Koncertom u okviru turneje Hotel Nacional, koji je najavljen za 28. srpnja ove godine, Dino će zasigurno oduševiti brojne obožavatelje koji ga već godinama prate diljem regije, ali i izvan nje.

'Zvuči fantastično i nevjerojatno, ali je ipak istinito da se nakon osam godina vraćam u pulsku Arenu. Želja za povratkom u ovaj amfiteatar iz snova tinjala je još od prošlog koncerta i te prekrasne ljetne noći. Zajedno imamo priliku da ugasimo plamen starog i upalimo vatru novog susreta 28. srpnja', komentirao je 54-godišnji Dino svoj ponovni dolazak u Pulu.

Najnoviji album pod istim nazivom kao i ime turneje 'Hotel Nacional' uvršten je na visoko 8. mjesto top-liste Billboard World Albums te obara sve rekorde slušanosti. 

Mnogobrojna ga je hrvatska publika mogla vidjeti u prosincu, kada je rasprodao koncerte u Osijeku, Varaždinu, Splitu te Areni u Zagrebu. Do sada je uvijek oduševio izvrsnim scenskim nastupom i pratećom audiovizualnom produkcijom, stoga ne sumnjamo kako će publika i u srpnju doživjeti dosad neviđen spektakl.

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi