pickbox

Dinamična komedija Shonde Rhimes na koju ćete se uloviti ove jeseni

03.11.2017 u 11:37

Bionic
Reading

Ravno iz radionice serija Shonde Rhimes na domaću streaming videoteku Pickbox stiže priča o jednoj od najboljih privatnih istražiteljica u Los Angelesu koja upravo radi na najvažnijem slučaju svoje karijere – hvatanju zaručnika kriminalca

Ako ste pratili Ubojstvo, postoji velika šansa da ćete se zaljubiti u Mireille Enos koja se u Ulovu (The Catch) pojavljuje kao briljantna i intuitivna poslovna žena, iako u potpuno drukčijoj priči.

Sofisticirana i zabavna strana kriminala

Premisa nove serije, čiju prvu sezonu od 2. 11. možete gledati na Pickboxu, ide ovako: zgodni prevarant Benjamin (Peter Krause) kriminalac je visokoga kalibra. Kako su njemu, a i organizaciji za koju radi, potrebne informacije koje posjeduje privatna istražiteljska tvrtka, on odluči do njih doći prečacem – tako što će zavesti direktoricu. Kad istražiteljica Alice Vaughan (Mireille Enos) shvati da je nasamarena, daje se u potragu sa svojim takozvanim zaručnikom prije nego što joj to uništi karijeru. On je zaljubljen u Alice, ali s milijun i pol dolara u džepu i kriminalom u venama stvari postaju malo komplicirane.

Bilo da se u gledanje ove serije planirate upustiti zbog Shonde Rhimes i svih zavodljivih serija koje je dosad producirala (Skandal, Uvod u anatomiju), Petera Krausea za kojim patite već godinama ili transformacije Mireille Enos iz jednostavne detektivke u Ubojstvu u atraktivnu istražiteljicu, radnja vas neće razočarati. Sjajan koncept, kao i sofisticirana izvedba, dovest će vas do misli da je ovo baš onako kako kriminal visokoga kalibra treba izgledati.

Pratite i Con Mana i Uhvatite Maloga

Adut su ove jeseni i dvije serije u kojima će uživati svi fanovi dobrog humora, SF-a, ekranizacija dobrih knjiga i na kraju krajeva - neugodnih i čudnih susreta.

Con Man je serija o bivšem SF glumcu koji je frustriran svojom nepostojećom slavom, ali užitak pronalazi u svijetu SF konvencija gdje još ima ljudi koji cijene njegove uloge. Za snimanje nezavisne serije sredstva su prikupili Alan Tudyk i Nathan Fillion koji ovdje glume u glavnim ulogama.

Druga serija zove se Uhvatite Maloga (Get Shorty) i ekranizacija je istoimenog romana Elmorea Leonarda, a u fokusu ima plaćenog ubojicu koji ima ubojit plan kako postati uspješan producent u Hollywoodu.

Ulovite se ove jeseni na Ulov (The Catch) i uživajte u seksi strani kriminala. Od ostalih serija Shonde Rhimes, na Pickboxu možete pratiti Skandal, a od 12. mjeseca i Uvod u anatomiju.