Bivše Joea Jonasa

Dijele istog bivšeg: Taylor Swift i Sophie Turner u zajedničkom izlasku

20.09.2023 u 16:35

  • +3

Sophie Turner i Taylor Swift

Izvor: Profimedia / Autor: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Početkom rujna javnost je doznala da je pjevač i član popularne grupe Jonas Brothers podnio zahtjev za rastavu braka od glumice Sophie Turner. Iako se ona nije oglašavala o toj temi te ju tijekom cijelog rujna nismo vidjeli, utorak navečer provela je s Taylor Swift na večeri, a jedna od tema zasigurno je bio i Joe

Da je 'girl power' itekako prisutan, pokazale su Sophie Turner i Taylor Swift! Kao bivša djevojka Joea Jonasa, Swift može donekle razumjeti kako se Turner ovih dana osjeća pa joj je odlučila ponuditi podršku i biti uz nju tijekom razdoblja rastave. Dvije su bivše utorak navečer iskoristile za prijateljsku večeru, a njihova nasmiješena lica svjedoče da su jedna drugoj vrlo ugodno društvo.

Glazbenik i bivša zvijezda Igre prijestolja vjenčali su se 2019. nakon gotovo tri godine veze, no brak su odlučili prekinuti četiri godine nakon. Jonas je početkom rujna predao papire za rastavu, a šuškanja koji je razlog toj odluci počela su ubrzo nakon.

I dok neki tvrde da je riječ o različitim karakterima, izvori bliski glumici govore da se ona u braku osjećala zatočeno te da je htjela više slobodnog vremena za druženja s prijateljima.

Bilo kako bilo, rastava braka zasad se odvija bez većih skandala i optužbi, a pjevač je zatražio zajedničko skrbništvo i podijeljenu roditeljsku odgovornost nad trogodišnjom Willom i jednogodišnjakinjom, čije ime još nije poznato.

O karakteru njezinog uskoro bivšeg supruga ponešto zna i Swift koja je s njim izlazila u srpnju 2008, no za nekoliko mjeseci par je shvatio da nisu jedno za drugo. Međutim, taj je prekid inspirirao Swift da napiše mnogo pjesama o njemu pa tako 'Forever & Always' i 'Better Than Revenge' navodno govore baš o njihovom odnosu.

Za 'ženski izlazak' Sophie je pokazala isklesane trbušne mišiće u sivom topu i širokim sivim hlačama, a Taylor je 'isfurala' oversized traper jaknu. Turner je već nekoliko puta na društvenim mrežama pokazala da je obožavateljica Taylor Swift pa njihovo druženje nije nimalo šokantno.