nikad se nije udavala

Diane Keaton o samačkom životu: 'Imam 73 godine i mislim da sam jedina u svojoj generaciji koja je cijeli život bila single'

24.03.2023 u 15:05

Bionic
Reading

Poznata holivudska glumica bila je u vezi s Al Pacinom i Woody Allenom, no nikada nije stala pred oltar. Ipak, ne žali zbog toga što se nije ostvarila kao supruga, već uživa u single životu uz svog preslatkog zlatnog retrivera Reggieja

Iako je glumila u mnogim filmovima romantične tematike poput 'Ljubav nema pravila', glumica Diane Keaton single je cijeli život. Nije da nije imala veze, već nikada nije uplovila u bračnu luku, a to joj i odgovara.

77-godišnja glumica koja se nikada nije udavala otkrila je da su šanse da će ulaziti u vezu u ovim godinama vrlo male, no to joj ne smeta jer je prihvatila svoj solo način života.

'Ne izlazim. Ne sjećam se da me je itko nazvao, rekao: 'Ovo je taj-i-taj, želio bih te izvesti van.' To se ne događa', priznala je glumica koja u šali kaže kako svi njezini udvarači vjerojatno misle da je čudna.

'Danas sam razmišljala o ovome. Imam 73 godine i mislim da sam jedina u svojoj generaciji, a možda i šire, koja je cijeli život bila slobodna žena', rekla je Keaton, premda je svojedobno bila u vezama s nekim holivudskim zvijezdama. S tadašnjim partnerom Woody Allenom surađivala je na filmu 'Annie Hall', a bila je i u vezi s Warrenom Beattyjem i Al Pacinom.

Glumica je u pedesetim godinama ipak odlučila da želi biti majka pa je posvojila dvoje djece: kćer Dexter i sina Dukea. Sada kada su djeca odrasla, Keaton je svoju ljubav usmjerila na svog psa Reggieja o kojem rado govori. 

  • +7
Diane Keaton Izvor: Profimedia / Autor: Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia