poznati milijarder

Detalji iz obitelji najbogatijeg čovjeka na svijetu: Elon Musk ima sedmero djece, a ženio se tri puta

11.03.2022 u 00:04

Bionic
Reading

Broj djece Elona Muska u kratkom roku se poprilično povećao, a mnoge je zaintrigirala vijest o dolasku malene djevojčice neobičnog imena u obitelj trenutno najbogatijeg čovjeka na svijetu

Teslin mogul i njegova partnerica, pjevačica Grimes potajno su dočekali svoje drugo zajedničko dijete, djevojčicu po imenu Exa Dark Sideræl, rođenu preko surogat majke u prosincu 2021. Vijest o rođenju malene djevojčice tek je sada izašla na vidjelo.

Malena djevojčica neobičnog imena, koju roditelji jednostavno zovu Y pridružila se Muskovim šestero druge djece: Griffinu, Xavieru, Kaiu, Saxonu, Damianu i X-u. U nastavku upoznajte milijarderovu djecu i njihove majke.

Nevada Alexander Musk

Nakon vjenčanja u siječnju 2000., Musk i kanadska spisateljica Justine Wilson su 2002. godine dobili su sina Nevadu Alexandera Muska. Međutim, život malenog dječaka završio je tragično - Nevada je preminuo od SIDS-a, odnosno sindrom iznenadne dojenačke smrti u dobi od samo 10 tjedana.

Griffin and Xaiver Musk

Nakon tragičnog gubitka prvog sina, Musk i njegova tadašnja supruga Justine Wilson u želji za povećanjem obitelji podvrgnuli su se IVF-u. U travnju 2004. Justine je rodila blizance Griffina i Xaviera Muska. Dječaci sada imaju 17 godina.

Kai, Saxon i Damian Musk

Bivši bračni par također je uz pomoć IVF-a dobio trojke. Sinovi Kaiju, Saxonu i Damianu rođeni su u siječnju 2006, a sada imaju 16 godina. Musk i Wilson razveli su se 2008. te dijele skrbništvo nad svojih pet sinova.

  • +5
Elon Musk, Grimes Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

X AE A-XII Musk

Nakon dva braka sa zvijezdom 'Westworlda', Talulah Riley i kratke veze s glumicom Amber Heard, Musk je počeo izlaziti s pjevačicom Grimes u svibnju 2018. Ona je u svibnju 2020. rodila njihovog sina X AE A-XII. Par dječaka, koji sada ima jednu godinu, zove skraćeno X.

X se izvorno zvao X Æ A-12, ali su 'Æ' i '12' kršili zakon Kalifornije jer nisu dio engleske abecede, što je prisililo njegove roditelje da mu promijene ime. U rujnu 2021. godine načulo se kako su Musk i Grimes prekinuli vezu.

Exa Dark Sideræl Musk

Grimes je u ožujku 2022. otkrila da su ona i osnivač SpaceX-a dočekali svoje drugo zajedničko dijete,a li i milijarderovu prvu kćer, a djevojčici su dali ime Exa Dark Sideræl Musk. Rođena je uz pomoć surogat majke u prosincu 2021. godine.

Grimes je u intervjuu za Vanity Fair nazvao Muska nazvla svojim 'dečkom"' iako je njihov odnos nazvala 'fluidnim'. Međutim, nekoliko sati nakon što je novi broj Vanity Faira objavljen, Grimes je na Twitteru objavila da su ona i Elon od tada ponovno prekinuli.