POZNATO JE

Sve se odvilo u najvećoj tajnosti: Elon Musk i Grimes nakon sina dobili i kćer, a možete pretpostaviti kakvo su joj dali ime

10.03.2022 u 15:23

Bionic
Reading

Obitelj Elona Muska i pjevačice Grimes povećala se ovih dana za još jednog člana. Nakon prvog djeteta, sina kojem su dali ime X Æ A-Xii, oko kojeg su se lomila koplja, ali i jezici, sada im je u najvećoj tajnosti stigla i kćer

Sretnu vijest da im je nakon sina stigla i kćer, otkrila je pjevačica Grimes u intervjuu za Vanity Fair, čiju naslovnicu krasi. Iako isprva to nije željela otkriti, na kraju je morala budući da je tijekom intervjua beba glasno vrištala na katu.

'Malo nas muče kolike', odgovorila je Grimes novinaru nakon pitanja što se događa i tko plače, ali i otkrila kako je sin X Æ A-Xii trenutno sa svojim ocem Elonom Muskom.

34-godišnja pjevačica otkrila je da su djevojčicu nazvali Exa Dark Sideræl, no zovu je 'jednostavno' Y, ba kao što i sina zovu samo X.

  • +5
Elon Musk, Grimes Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Y je rođena u prosincu 2021. i to zahvaljujući surogat majci, a sve se odigralo nekoliko mjeseci nakon što je par prekinuo svoju trogodišnju vezu. Sada su zajedno, no još nije sigurna kakva je priroda njihovog odnosa.

'Vjerojatno bih ga nazvala svojim dečkom, no čudno je sve. Živimo u odvojenim kućama. Mi smo najbolji prijatelji i viđamo se stalno...No, jednostavno živimo svatko svoj život i ne očekujem od ljudi da nas razumiju', priznala je Grimes.