kažu da su sretni

Vezu Elona Muska i Grimes teško je pratiti: Prvo su objavili kako su u tajnosti dobli kćer, a nakon nekoliko sati i da su prekinuli

10.03.2022 u 19:44

Bionic
Reading

Teško je držati korak s Elonom Muskom i njegovom odabranicom, pjevačicom Grimes. Tek što je svijet obišla vijest kako se njihova obitelj povećala za još jednog člana, sada je stiže vijest kako je par nedugo nakon toga i prekinuo

Svega nekoliko sati nakon što je svijet obišla vijest da su Grimes i Elon Musk potajno obnovili svoju romansu i dobili drugo dijete putem surogat majke, pjevačica hita 'Oblivion' otkrila je kako su ona i osnivač Tesle ponovno prekinuli vezu.

'E i ja smo prekinuli, ponovno, od pisanja ovog članka, haha, ali on je moj najbolji prijatelj i ljubav mog života,' napisala je Grimes na Twitteru.

Pozirajući za naslovnicu Vanity Faira Grimes je otkrila da je surogat majka u prosincu rodila njihovu kćer, Exa Dark Sideræl, nakon što su se ona i Musk pomirili o obnovili vezu. 'Vjerojatno bih ga nazvala svojim dečkom, no vrlo smo fluidni. Živimo u odvojenim kućama. Mi smo najbolji prijatelji. Stalno se viđamo. ... Jednostavno ima nešto što se događa između nas i ne očekujem da drugi ljudi to razumiju', objasnila je tada Grimes.

Musk, koji je trenutno najbogatija osoba na svijetu, složio se s tim, rekavši za magazin da je njihov život u odvojenim kućama najbolji, jer je 'prilično uredan' i ne 'voli da su stvari neuredne i anime'.

'Ovo sada je najbolje što je ikada bilo. Samo trebamo biti slobodni,' rekla je pjevačica o njihovoj sreći. Unatoč tome što su prekinuli, čini se da 50-godišnji Elon Musk i 33-godišnja Grimes još uvijek planiraju proširiti svoju obitelj, jer je rekla da su 'oduvijek željeli barem troje ili četvero zajedničke djece'.

  • +5
Elon Musk, Grimes Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Par već ima sina kojem si dali ime X Æ A-XII. Musk je također otac blizanaca Griffina i Xaviera (18) te trojki Damiana, Saxona i Kaija (16) koje ima iz prethodnog braka s autoricom Justine Wilson.