KLASIK IZ 90-IH

Demi Moore o remakeu 'Duha': 'Neke filmove bolje je ne dirati'

25.05.2024 u 21:56

Bionic
Reading

Channing Tatum priprema reamake filma 'Duh' u kojem su glumili Demi Moore i pokojni Patrick Swayze, glumica je sad otkrila što misli o tome

Nakon što je Channing Tatum prošle godne otkrio da planira remake klasika iz 1990. koji je osvojio dva Oscara 1991. (jedan za najbolji originalni scenarij, a drugi za sporednu ulogu Whoopi Goldberg), a u kojem su glumili Demi Moore, Patrick Swayze i Whoopi Goldberg, glumica je medijima priznala da je zaintrigirana tom za taj projekt.

Demi Moore u razgovoru s novinarima tijekom promocije filma 'The Substance' u Cannesu rekla je da joj se Tatum još uvijek nije obratio u vezi s remakeom, ali da je otvorena za suradnju te da je zanima što je odlučio napraviti s filmom.

  • +6
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Gledajte, svaka je priča na neki način već ispričana. Divna stvar je drugačiji način na koji se stvari mogu reinterpretirati. Mislim da postoje neki filmovi koje je često bolje ne dirati, već ih ostaviti, a ponekad postoje prekrasna iznenađenja u toj reinterpretaciji', rekla je glumica.

  • +14
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL /SGP / DDP USA / DANIELE CIFALŔ / MEGA / THE MEGA AGENCY / DOUG PETERS / PA IMAGES /ANTHONY HARVEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Na pitanje je li joj se Tatum obratio otkako je objavio da je njegova producentska tvrtka, Free Association, stekla prava za remake filma, Moore kaže: 'Ne, nije. On je super talentiran. Zanima me što je odlučio napraviti s filmom'.

Tatum je ranije rekao za Vanity Fair da je želio preuzeti ulogu Patricka Swayzea u filmu koji prati ubijenog bankara (Swayze) pomoću medija iz New Yorka (Goldberg) kako bi upozorio svoju djevojku (Moore) na prijetnju. 'Ali mi ćemo učiniti nešto drugačije. Mislim da se to mora malo promijeniti', rekao je Tatum.

  • +4
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia
sve osim nogometa