NAVIKNUO SE NA NOVI ŽIVOT

Dean Dvornik objavio novi video iz kamiona: 'Slika govori tisuću riječi'

20.04.2022 u 11:24

Bionic
Reading

Otkako je otišao još jednom isprobati svoju sreću u Americi, gdje se vratio svom nekadašnjem poslu vožnje kamiona, Dean Dvornik rado sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli pojedinosti, pa je tako bilo i sada

Splitski glazbenik Dean Dvornik već neko vrijeme ponovno živi i radi u Americi i to kao vozač kamiona, a kako izgleda njegov život na tamošnjim autocestama, pokazao je 57-godišnjak u novom videu. U njemu Dean Dvornik putuje autocestom, no, kako je bilo jasno iz videa, nije siguran više niti u kojoj je američkoj saveznoj državi. Tek je naknadno, kod objave videa, poslao pozdrave iz Denvera.

'Slika govori tisuću riječi, a uz sliku govorim i ja tako da smo skoro na dvije tisuće riječi. Pozdrav iz Denvera, Colorado', napisao je brat Dine Dvornika i sin Borisa Dvornika, a u komentarima su mu mnogi poželjeli sreću u vožnji.

Inače, da se vratio u Ameriku ispričao je još u rujnu prošle godine za tportal, otkrivši kako je malo prije pojave koronavirusa ponovno dobio zelenu kartu.

  • +2
Dean Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'U Ameriku sam otišao 1987., a vratio se 1993. Slučajno se dogodilo da sam ponovo dobio zelenu kartu 2019., malo prije pojavljivanja koronavirusa. Moja adresa je u gradu Addisonu u Illinoisu, nedaleko od Chicaga. Ne da me nije sramota zbog toga što sam vozač, već sam na to i ponosan i sad kad se vratim, čeka me novi kamion u firmi Midwest freight express mojih prijatelja Bošnjaka, braće Livadić. Dok vozim, ne slušam glazbu, prepustim se mislima, a kad je gužva, i oprezu. Glazbu stvaram u slobodno vrijeme jer i tamo imam studio sličan ovom u Splitu', ispričao nam je tada.

Posljednjih mjeseci napravio je više desetaka tisuća kilometara po cijeloj Americi i tako dobio priliku na jedan drugi način upoznati tu zemlju.