ZABAVA ZAJAMČENA

Davor Dretar Drele postao novo pojačanje emisije 'IN magazin'

18.04.2018 u 18:06

Bionic
Reading

Od sljedećeg tjedna u lifestyle magazinu Nove TV kao nositelja dvije rubrike gledat ćemo Davora Dretara Dreleta

Osim što nas svake nedjelje zabavlja svojim transformacijama u najgledanijem zabavnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato', od sada ćemo gledati redovito i u IN magazinu. Naime, Drele će svakoga utorka biti gost neke poznate zvijezde, a osim rubrike 'Zvjezdani dom' bit će zaslužan i za emotivne trenutke koje petkom donosi rubrika 'Iznenađenja'.

'Iznimno se radujem. Vjerujem da ću se dobro snaći. Biti dio ekipe IN magazina je apsolutno izazov za mene, tu su sve mladi i silno talentirani ljudi, a ja ću se, eto, pokušati tu nekako potruditi približiti njima. Bit će puno smijeha, u svim smjerovima i na svačiji račun. Ono što mogu sigurno jamčiti je da će biti super zabavno', izjavio je Drele ususret prvoj emisiji.

  • +8
Davor Dretar Drele Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

U rubrici 'Zvjezdani dom' Drele će razgovarati s brojnim poznatim osobama, i to unutar njihova četiri zida. Pri tome će mu uvelike doprinijeti brojan poznanstva i činjenica da je 20 godina na javnoj sceni. 'Pokušat ćemo uvijek da to bude gledateljima zanimljivo. Smislio sam dva do tri zvjezdana izazova. Kad već dođeš čovjeku u kuću običaj je da mu se ništa ne donese, da se sve pojede i popije i daš mu nekoliko bolnih opaski o uređenju doma', izjavljuje Drele.

Jedan planinar izrazio je želju upoznati glumca Vedrana Mlikotu koji je bio član ekspedicije 'Vlaji na Himalaji', a upravo će ga Drele iznenaditi s ovim susretom. Kako je prošlo ovo iznenađenje gledatelji imaju priliku pogledati u petak 27.travnja, a što sve poznati voditelj i komičar donosi sa svojom energijom u emisiju Nove TV saznajte u intervjuu u IN magazinu.

  • +7
Vedran Mlikota Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL