DUGO GA NISMO VIDJELI

Davor Bilman: 'Ima li netko iskustva s ovim plohama za pomlađivanje? Ja evo stojim već 1,5 sat tu i ništa se ne događa, čak mi se čini da sam i stariji'

09.04.2020 u 15:07

Bionic
Reading

Uspješan poslovni savjetnik i ekonomist, javnosti poznatiji kao učitelj plesa i član žirija popularnih natjecanja 'Supertalent' i 'Ples sa zvijezdama', Davor Bilman, neko vrijeme se 'pritajio' kad je riječ o objavama na Instagramu. Posljednji put se javio kad je otkrio da i on trenutno radi od kuće. U najnovijoj objavi se pokazao na fotografiji iz prirode s kojom je nasmijao one koji ga prate

'Ima li netko iskusta s ovim plohama za pomlađivanje? Ja evo stojim već 1,5 sat tu i ništa se ne događa, čak mi se čini da sam i stariji', napisao je Davor Bilman u svom prepoznatljivom duhovitom stilu pored fotografije na kojoj pozira pored table 'pomladna ploha'.

Naravno njegovi followeri su oduševljeni objavom pa su mu uputili mnoštvo zanimljivih komentara. 'Moraš stajati dok koronavirus ne prođe', 'Probaj zagrliti plohu', 'Čekanje troši snagu, mlohavi tijelo, uspavljuje duh i zamire hrabrost', samo su neki od poruka.

Podsjetimo, Davor Bilman kao trener održava radionice na području prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga, a svoje bogato znanje pretočio je u knjigu 'Nosi mi se moja boja'.

'Ekonomist sam po formalnom zvanju iako se zadnjih 15 godina bavim, ljudi to vole zvati psihologijom, nekim vještinama, odnosno treninzima i prvenstveno prodajom. U prodaji je jako važno poznavati što prodajete, isto tako je važno znati kome prodajete, a prodajete uvijek ljudima. Tako da odatle dolazi želja za proučavanjem ljudi, ne zbog psihologije, nego iz konkretne želje da razumijem ljude te zašto se ponašaju i kupuju na određeni način', ispričao je ranije za tportal.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa