SLATKE USPOMENE

Danijeli i Dini Dvorniku bilo bi 34 godine braka: 'Pod uvjetom da je živ i da se u međuvremenu nismo rastali, a bilo je situacija'

13.08.2022 u 11:01

Bionic
Reading

Kraj funka Dino Dvornik u kolovozu 1989. vjenčao se za svoju odabranicu Danijelu Dvornik s kojom je kasnije dobio kćer Ellu. Iako ga danas nema, njegova udovica Danijela prisjeti se svake godišnjice braka i podjeli s javnosti neku novu uspomenu na osebujnog pjevača

Putem svog Instagram profila Danijela Dvornik rado dijeli savjete, uspomene i lijepe novosti. Ovoga puta javnost je obavijestila da bi joj bila 34. godišnjica braka da je Dino Dvornik još živ. Simpatičnom i humorističnom objavom dala je do znanja da život s osebujnim glazbenikom nije uvijek bio lak te da su mnogo puta razmišljali i o razvodu. Međutim, otkrila je koja je bila njihova tajna dugovječnosti.

'Danas bi slavili 34 godine braka Dino i ja, pod uvjetom da je živ i da se u međuvremenu nismo rastali. A bilo je situacija. Međutim, mi smo imali svoju malu tajnu dugovječnosti braka i ide ovako: (zvuči nevjerojatno ali istinito je) Jedan dan smo se posvađali oko nečega, pretpostavljam da sam ja bila inicijator. Dino puknuo i zaprijetio mi je razvodom. - može ,samo ovaj put ti pokreni razvod ! - dobacim mu ja.

I tako Dino nazove svog Jokera , 981 ( to su nekad bile informacije za sve i svašta )

- halo, ovde Dino Dvornik, želim se razvesti od ove lude žene ! -Jao Dino ,ja vam mogu reći da vam to nije pametna odluka ! - Koju pičku materinu svi znate šta je dobro za mene!!

Žena s druge strane pokušava mu objasniti: - morate uzeti odvjetnika, pa onda imate jedno mirenje, pa drugo mirenje pa ako se ne pomirite onda ide razvod.

- pa koliko se to čeka ?

- ovisi od 6 mjeseci do 2 godine.

Dino: O jebote pa do tada ćemo napravit drugo dite! Pa je li može to malo brže, poludit ću s njom?

981 žena : ali gospodine, ovo su informacije, za brzi razvod trebate platiti odvjetnika.

Dino: koliko to košta?

Žena : mene je došlo oko 2000 maraka

Dino: koji kurac? Još moram platit da je se riješim? Ma ništa od toga, prekomplicirano je!

Pa mi je dobacio: Sve si čula, ništa od rastave, danas imaš sriće'

Poduža je objava Danijele Dvornik kojom je ispričala samo jednu od brojnih anegdota tijekom dugogodišnjeg suživota s Dinom.

U komentarima su joj pratitelji pisali kako suosjećaju i znaju da joj život s Dinom nije bio med i mlijeko, ali da danas ima brojne uspomene kojih se može prisjećati.