POSVETILA SE SEBI

Danijela Dvornik ne krije ponos zbog svoje transformacije: 'Ne postoji ništa materijalno na ovom svijetu koje se može mjeriti sa tim osjećajem'

09.08.2022 u 13:39

Bionic
Reading

Danijela Dvornik posljednjih se nekoliko godina potpuno posvetila sebi, svom napretku i počela si maksimalno ugađati. Dokazuje nam to i svojom sve boljim izgledom jer naprosto zrači. Izgleda da joj se nakon teških godina, život napokon posložio, a sve upornošću i ne odustajanjem

Udovica kralja funka iza sebe ima težak gubitak te samostalno podizanje tinejdžerice Elle. Danijela Dvornik sada ipak živi smireniji, spokojniji i zadovoljniji život. Shvatila je da joj boravak na omiljenom otoku Braču godi pa je tamo preselili i pronašla trajni dom u mirovini. Osim toga, i dalje ne odustaje od treninga zbog kojih izgleda sjajno i u 50-ima.

Naglašava to svakom svojom novom objavom na društvenim mrežama, a posljednjom je potvrdila.

'Ništa se ne događa preko noći, treba biti fokusiran na cilj, naoružati se strpljenjem i sebe dovoljno motivirati da i kad ti dođe da odustaneš, ne odustaješ. Moraš vjerovati da će doći dan kad odustajanje neće biti opcija. Jer će sve postati lakše. To je proces, to je mindset. Kad dođete do toga, svaka prepreka na vašem životnom putu postaje izazov . Muka se pretvara u sreću i zadovoljstvo. Ne postoji ništa materijalno na ovom svijetu koje se može mjeriti sa tim osjećajem i postignućem', započela je svoju podulju objavu na kojoj pozira trenirajući.

'Ne možeš to postići sa 20 god, ni sa 30 pa čak ni sa 40 g… jer treba doza životnog iskustva. Kad dođete na polovinu života, ugrabite život svom silinom, preoblikuje ga po vašoj mjeri, po svom guštu, ne odgađajte stvari i želje jer vrijeme ubrzava i život nam klizi. Ugađajte sebi i tako sretni i ispunjeni ugađajte svima oko sebe ali ne zaboravite sebe. Jer kad zaboravite sebe, vi ste zaboravljeni za sve', zaključila je.