pratiteljice su oduševljene

Danijela Dvornik pravi čistku u ormaru: Poklanja svoju odjeću i neke stvari koje je dobila od obitelji pokojnog supruga

08.07.2022 u 21:44

Bionic
Reading

Udovica kraja funka ugledala se svjetske i domaće influencere koje znaju svojim fanovima i sljedbenicima na društvenim mrežama ponuditi privatne predmete i odjeću koju više ne koriste

Nema tko ne zna da Danijela Dvornik već neko vrijeme živi na Braču, gdje u živa u brojnim blagodatima otočkog života. Gotovo svakodnevno se hvali pokazujući kako izgleda njezina svakodnevica. Obožavatelje je razveselila time što je pokrenula nagradnu igru u kojoj će dva najblesavija odgovora na postavljena pitanja nagraditi odjevnim predmetima koji su joj postali višak.

Neke stvari je, objasnila je, odjenula jednom ili ni jednom, a nešto joj je veliko. Među stvarima koje daruje, našla se i haljina koju je dobila u nasljeđe od bake pokojnog supruga Dine Dvornika. 'Ovo je jedan 'vintage' komad naslijeđen od suprugove bake. Saten je u pitanju, konfekcijski broj 40′, opisala je blogerica na Instagram storiesima i pokazala haljinu koju je objesila na vratima prostorije.

Inače, Danijela je zadnjih tjedana zauzeta građevinskim radovima na svojoj kući, a svima je naravno pokazala i tijek radova uz duhoviti opis i šačjivu napomenu 'da je u prošlom životu sigurno bila građevinar'.

  • +4
Danijela Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL