uvijek iskreno

Danijela Dvornik u novoj simpatičnoj crtici s otoka: 'Postala sam kradljivica i baš sam se dobro osjećala'

13.12.2021 u 12:36

Bionic
Reading

Mnogima omiljena blogerica vrijeme provodi na otoku Braču, gdje živi u obiteljskoj kući Dvornikovih. Sutivan smatra svojim drugim domom. Kako je ranije objasnila, premda uvijek ima nešto raditi oko kuće, postane joj dosadno kada miruje, a da njoj život na ondje nikad nije monoton, dokazuju brojne otočke crtice, anegdote koje rado 'prepričava'

'Ovde kad zapuše južina, kraljica nervoze, glavobolje i propuhane frizure, svi padaju u kolektivno 'štufo' raspoloženje. Moram primjetiti da ja nemam takvih simptoma osim što sam svjesna da ti nijedan Taft ne može upristojiti frizuru. S druge strane, kad okrene na buru, kraljicu hladnoće koja sve pročisti, uključujući i kosti, ne možeš a da ne budeš sretan jer ona donese i sunce. Njeni 'refuli' hladnoće nisu najugodniji ali one male sekunde kad hvata zalet, pa zbog toga ne puše, sunce te uspije na sekundu ugrijati i onda guštaš iako znaš da ćeš se već narednih minuta, smrzavati', piše u svojoj objavi Danijela Dvornik.

Bez obzira na vrijeme, u šetnji naletila je, piše u nastavku objave, na koćaricu sa ribarima i friško ulovljenoj ribi. 'Pa tko bi tome odolio? To je jedna od onih privilegija života na otoku. Kao i ona kad se šetam i naletim na stablo od naranče u tuđem vrtu. I ubrala sam jednu. Jer odavno nisam onako uz put, ubrala tuđu voćku i pojela. Da se razumijemo, imam kući domaće naranče, ali ovo je bila posebna situacija koja me vratila u djetinjstvo. Postala sam kradljivica i baš sam se dobro osjećala', priznala je udovica Dine Dvornika.

Ranije se Danijela požalila svojim pratiteljima na Instagramu da 10 godina prima pozive na svoj mobitel s nepoznatih brojeva. Otkrila da je zovu iz skoro svih dijelova svijeta te je podijelila screenshot liste poziva koje je dobila u posljednje vrijeme.

'Već 10 godina traje maltretiranje neke firme koje prodaju, valjda dionice. Ne znam. Zovu iz svih mogućih otoka na svijetu i Ujedinjenog Kraljevstva.U zadnje vrijeme zovu s hrvatskih brojeva. Imam podužu listu blokiranih brojeva. Ne da mi se mijenjati svoj broj', napisala je.

  • +3
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX