s puno stila

Danijela Dvornik se hvali svojom kuhinjom: 'Svijetli kao Betlehem, nije se štedjelo'

09.04.2021 u 11:06

Bionic
Reading

Obiteljskoj kući Dvornikovih u Sutivanu na Braču udovica Dine Dvornika prije više od godinu dana udahnula je novi život. Postala prava majstorica za preuređenja interijera, a sada je na Instagramu pokazala fotografije kuhinje i otkrila što još nedostaje

'U čekanju da konačno uredim terasu jer nas vrijeme stalno iznenađuje, malo šminkam kuhinju i neke detalje. Fali mi samo frižider da sve bude na mjestu. Rasvjeta je stavljena i zahvaljujući sestri, kuća ima impozantan broj rasvjetnih tijela (nije se štedjelo) pa kad sve raspalim svijetli kao Betlehem. Iskreno, jedva čekam da sve privedem kraju jer mi je dosta alata, prašine, građevinskog, materijala i majstora. Odužilo se', napisala je Danijela.

Među prvima joj se obratila Anja Šovagović koja je veći dio prošle i ove godine također provodi na Braču u obiteljskoj kući budući je njezin stan u Zagrebu uništio potres. 'Isplatilo se, draga Danijela, izgleda prekrasno', napisala je glumica.

U srpnju prošle godina angažirala je majstore koji su odradili temeljni dio posla oko renoviranja kuće, no čim je i sama doputovala na Brač, bacila se na posao i vrlo velik dio posla odradila sama. Danijela je više puta istaknula da je zadovoljna kako je sve ispalo, a otkrila je da je kupaonica bila najzahtjevnija za napraviti.