malo životnih mudrosti

Danijela Dvornik poslala poruku svima: 'Nemojte trošiti minute na loše stvari i ljude'

21.09.2021 u 18:12

Bionic
Reading

Udovica Dine Dvornika uživa u zadnjim danima najtoplijeg godišnjeg doba sa svojim unučicama, a s onima koji je prate na Instagramu podijelila je zanimljive misli i osjećaje

'Čekati da ti se život dogodi ili živjeti život baš sada? Ništa ne čekajte, jer život je izdizajniran da nemamo puno vremena kako nam se čini. Svaka minuta je dragocjena. Zato nemojte trošiti minute na loše stvari i ljude', poručila je Danijela Dvornik.

'Samo minuta mi je bila potrebna da zaustavim auto u hladnom i kišovitom Velebitu i ovjekovječim prirodu, udahnem zrak i nastavim dalje, osvježenih misli. Da ne bude dosadno', napisala je na kraju blogerica. 'Tako i treba Danči', 'Mi se događamo životu a ne život nama', 'Svaka ti je rić na mistu', poručile su zadovoljne pratiteljice.

Nedavno se pohvalila kako je nakon četiri godine završila uređenje svoje mirne oaze u sklopu kuće na Braču. Udovica Dine Dvornika sve je napravila da bi u tom domu mogla provoditi čim više vremena, posebice sada kada ni njezina kći Ella sa suprugom i kćerkicama više ne živi u Zagrebu već u Istri, pa ni ona ne žuri u metropolu. 'Bilo je grešaka, razmišljanja, nerviranja, kalkuliranja, hvatanja za glavu, ali vrijedilo je', opisala je sretna majka Elle Dvornik i supruga preminulog Dina Dvornika.

oni su uspjeli!

Poznati Hrvati koji su godinama vodili bitke s kilogramima

Pogledaj galeriju