PREDANOST NA DJELU

Danijela Dvornik otkrila rezultate napornih treninga i brojne oduševila

21.07.2023 u 18:33

Bionic
Reading

Otkako je Zagreb zamijenila životom na otoku Braču, supruga pokojnog Dine Dvornika ne propušta treninge u lokalnoj teretani, iz koje se nerijetko javi pratiteljima na Instagramu

Fotografijama u zelenkastim tajicama visokog struka i topiću iste boje, Danijela Dvornik javila se brojnim pratiteljima na Instagramu. Uz njih napisala je još jednu objavu posvećenu tjelovježbi, od koje ne odustaje ni za vrijeme toplinskog udara.

‘Vruće je i nekima nije lako ali ja volim raditi trening na vrućinama iako smo ih sada skratili vremenski . Došla sam do 67 kg na mrtvom dizanju’, pohvalila se na početku svoje nove objave na Instagramu, ispod fotografija nastalih u lokalnoj teretani na Braču.

‘Možda se čini ništa ali meni je to jako puno , a vama koji ne vježbate izgleda nedostižno. I kao sto vidite , ruka koju sam slomila , vratila se u normalu . A i to je velikom dijelom zasluga vježbanja od samog početka jer sam se ugledala na sportaše i njihove ozljede koje vrlo brzo vrate u normalu pravilnom fizioterapijom i vježbanjem’, otkrila je pratiteljima koji su pohvalili njezinu predanost treninzima, usprkos visokim temperaturama.

  • +2
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic